Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mensa tag lettem, de szerintem...

Mensa tag lettem, de szerintem átvertek. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Megírtam az IQ tesztet és 130 felettire jött ki, de szerintem csak 120 körüli az IQ-m. Lehet, hogy azért csinálták, hogy több tagjuk legyen?

Vagy eleve mindenkinek többet mondanak? Ez mondjuk logikus lenne, mert egy 80-as IQ-jú személlyel magam se szívesen közölném, hogy 80-as IQ-val rendelkezik. Mondanék inkább 100-at. (Bár az is csak annyit jelent, hogy olyan hülye, mint mások, de azt talán elviseli.)

2022. szept. 11. 22:30
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Hát a 11-es, akit gyanúsítgatsz.

2022. szept. 12. 15:40
 32/34 anonim ***** válasza:
52%

Agymenők, most akkor 46 Tóth van, vagy sem? Megerősítést várok.

"Egy joggal kapcsolatos kérdés alatt nulla jogász van. Itt is kb. nulla Mensa tagnak kellene lennie." -- Ebben nagyon tévedsz, ugyanis egy jogász ingyen a saját anyjának se válaszol, míg egy Mensa tag minden alkalmat megragad, hogy a Mensáról, IQ-ról, a módszertan korlátairól, tagdíjakról, programokról meséljen bárkinek, aki szembejön. Egyszer még olyan Mensa-tagot is láttam, aki egy közelben kapirgáló galambot győzködött, hogy mérettesse meg magát!

"Viszont jelen kérdés tekintetében van ismeretem, sokáig tagja voltam a Mensának. (Jelenleg a saját döntésem következményeként nem, de ennek az okait nem tárnám fel publikusan.)" -- Rég olvastam ennyire indokolatlanul figyelemfelkeltő "nem akarok róla beszélni" kijelentést. Ezek után nem teheted meg velünk, hogy nem tárod fel döntésed mögöttes okait és a hozzájuk vezető sajnálatos körülményeket!

2022. szept. 13. 15:01
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

25 ""Az a baj a világgal, hogy az okosak tele vannak kételyekkel, a hülyék viszont holtbiztosak mindenben""

Hát itt sosincs kételynek nyoma sem a tudomány nerdeknél, amikor az ősrobbanásról, newton törvényeiről, az elektronokról, kvantumfizikáról, relativitáselméletről vagy a meta axiómákról van szó. 🤣

2022. szept. 13. 15:18
 34/34 anonim ***** válasza:
90%

"Hát itt sosincs kételynek nyoma sem a tudomány nerdeknél, amikor az ősrobbanásról, newton törvényeiről, az elektronokról, kvantumfizikáról, relativitáselméletről vagy a meta axiómákról van szó"

Bizonyított tények esetén értelemszerűen nincs miért kételkedni.

2022. szept. 13. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!