Mensa tag lettem, de szerintem átvertek. Mit gondoltok?
Megírtam az IQ tesztet és 130 felettire jött ki, de szerintem csak 120 körüli az IQ-m. Lehet, hogy azért csinálták, hogy több tagjuk legyen?
Vagy eleve mindenkinek többet mondanak? Ez mondjuk logikus lenne, mert egy 80-as IQ-jú személlyel magam se szívesen közölném, hogy 80-as IQ-val rendelkezik. Mondanék inkább 100-at. (Bár az is csak annyit jelent, hogy olyan hülye, mint mások, de azt talán elviseli.)
Hát a 11-es, akit gyanúsítgatsz.
Agymenők, most akkor 46 Tóth van, vagy sem? Megerősítést várok.
"Egy joggal kapcsolatos kérdés alatt nulla jogász van. Itt is kb. nulla Mensa tagnak kellene lennie." -- Ebben nagyon tévedsz, ugyanis egy jogász ingyen a saját anyjának se válaszol, míg egy Mensa tag minden alkalmat megragad, hogy a Mensáról, IQ-ról, a módszertan korlátairól, tagdíjakról, programokról meséljen bárkinek, aki szembejön. Egyszer még olyan Mensa-tagot is láttam, aki egy közelben kapirgáló galambot győzködött, hogy mérettesse meg magát!
"Viszont jelen kérdés tekintetében van ismeretem, sokáig tagja voltam a Mensának. (Jelenleg a saját döntésem következményeként nem, de ennek az okait nem tárnám fel publikusan.)" -- Rég olvastam ennyire indokolatlanul figyelemfelkeltő "nem akarok róla beszélni" kijelentést. Ezek után nem teheted meg velünk, hogy nem tárod fel döntésed mögöttes okait és a hozzájuk vezető sajnálatos körülményeket!
25 ""Az a baj a világgal, hogy az okosak tele vannak kételyekkel, a hülyék viszont holtbiztosak mindenben""
Hát itt sosincs kételynek nyoma sem a tudomány nerdeknél, amikor az ősrobbanásról, newton törvényeiről, az elektronokról, kvantumfizikáról, relativitáselméletről vagy a meta axiómákról van szó. 🤣
"Hát itt sosincs kételynek nyoma sem a tudomány nerdeknél, amikor az ősrobbanásról, newton törvényeiről, az elektronokról, kvantumfizikáról, relativitáselméletről vagy a meta axiómákról van szó"
Bizonyított tények esetén értelemszerűen nincs miért kételkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!