Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nem a legegyszerűbb,...

Miért nem a legegyszerűbb, legmindennapibb kérdésekre keresik a válszt, s találnak rá megoldásokat?

Figyelt kérdés
Annyi kérdésre keresik nap mint nap az emberek a választ, hogy nem értem a tudósok, okos emberek miért mindig a legbonyolultabb dolgokat fejtegetik, mikor a legalapvetőbb kérdésekre még mindig nem jött válasz?!
2022. máj. 18. 01:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Például?
2022. máj. 18. 02:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra lennék kíváncsi, mire gondolsz...?
2022. máj. 18. 06:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert az nem a tudomány feladat, hogy kiderítsék, hoyg tudnál végzettség nélkül, munkaundorral havonta több milliót keresni.
2022. máj. 18. 08:02
 4/9 A kérdező kommentje:

1# Például még annyit sem sikerült megfejteni, hogy maga az élet hogy alakult ki a bolygónkon? Hogy jött létre?

Ha a minket érintő legelső kérdésre nem találjuk a választ, akkor azt keresni kéne tovább, nem? Hogy tudjunk továbbhaladni...

3# jó, én per speciel szeretek dolgozni, még a végzettség sem probléma...

De hogy hol dolgozzak, ahol kereshetek kb 1-2 millió Forintot havonta, és szeretek bejárni, mert mindent szeretek a helyen, na arra már valóban senki nem adja meg a választ, hogy hova menjek dolgozni, ami pont nekem való munkahely?!

Miért nem kérdezik meg az embereket, hogy mire szeretnének választ kapni?

Nekem pl nagyon sok jó kérdésem lenne, azokra kitől kapom meg a helyes választ, ha mondjuk a kapcsolataim nem tudnák rá a választ?!...

2022. máj. 18. 08:53
 5/9 sadam87 ***** válasza:
100%

"Például még annyit sem sikerült megfejteni, hogy maga az élet hogy alakult ki a bolygónkon? Hogy jött létre?"

Hát kérdésnek lehet, hogy ez egyszerű, de válaszolni marhára nem az! Úgy kell kitalálni, hogyan zajlott egy kb. 3,8 milliárd éve történt esemény, hogy semmilyen közvetlen bizonyíték nincs róla, a közvetlen eredménye sem maradt fent (az első élőlényeknek nem nagyon vanak fosszíliái), a mai összes faj utlsó közös őse sem valószínű, hogy olyan nagyon hasonlított az első élőlényekre, és még az akkor körlményeket, környezetet sem ismerjük pontosan. Továbbá egyetlen más (függetlenül kialakut) élővilágot sem ismerünk, és a fentiek miatt reprodukálni is nagyon nem egyszerű, mi történt. Ha ezt összevetjük azzal, hogy még a legegyszerűbb élőlények is irgalmatlan bonyolult fizikai-kémiai rendszerek, akkor könnyű belátni, hogy ennek a kérdésnek a megválaszolása az égvilágon minden, csak nem egyszerű.

"Nekem pl nagyon sok jó kérdésem lenne, azokra kitől kapom meg a helyes választ, ha mondjuk a kapcsolataim nem tudnák rá a választ?!..."

[link]

https://www.gyakorikerdesek.hu/

stb.

2022. máj. 18. 09:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mièrt kène bárkinek a te kérdéseidre megadni a választ? Találd meg te a saját válaszaidat a saját kérdéseidre, ha valaki vette a fáradtságot, hogy sokat tanuljon azért, hogy a saját kérdéseire választ keressen az mièrt a te kèrdèseiden dolgozzon? Csak kérdezem, jó ha vannak kérdéseid, de mindenki had döbtse el mit tart fontosnak és abba ölje az idejét.

Szerintem bizonyos matematikai problémák érdekesebbek, mint az álltalad felaoroltak, akkor most ölre menyjünk azért, hogy mit csinálhatok szabadidömben?

2022. máj. 18. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"még annyit sem sikerült megfejteni, hogy maga az élet hogy alakult ki a bolygónkon"

Szerinted ez egy egyszerű, mindennapi kérdés? :)) Laikus szinten lehet, de tudományos szempontból nagyon nehéz.

"Miért nem kérdezik meg az embereket, hogy mire szeretnének választ kapni?"

Az embereket elsősorban az érdekli, hogy olcsóbb legyen az élelem és az üzemanyag, két perc alatt lehessen feltölteni a telót, ne égjünk szénné nyaranta, stb. Ezekhez elég sok olyan kutatást kell végezni, amit az átlag munkás nem ért.

2022. máj. 18. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Például még annyit sem sikerült megfejteni, hogy maga az élet hogy alakult ki a bolygónkon? Hogy jött létre?"

ezen dolgoznak mar a tudosok

2022. máj. 18. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"mindig a legbonyolultabb dolgokat fejtegetik, mikor a legalapvetőbb kérdésekre még mindig nem jött válasz"

A legalapvetőbb kérdésekre gyakran a legbonyolultabb dolgokon keresztül kapjuk meg a választ.

2022. máj. 18. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!