Van jövője szerintetek a mesterséges, laborban előállított húsoknak, hústermékeknek? Vagy kudarc lesz az ezzel való kísérletezés? Milyen stádiumban van jelenleg a kutatás, fejlesztés? Hány év van még a kereskedelemben való megjelenésükig?
Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 09:54
31/32 anonim válasza:
A tenyésztett húsban nincs se telített se telítetlen zsír? Mi van? :D
32/32 anonim válasza:
Ez azért van, mert egyelőre a húsra koncentráltak, ezért zsírsejt még nincsen benne.
Jó rágós is lett, mint a kagyló.
De ezt könnyű pótolni... csak addig nincs értelme ezzel foglalkozni, amíg 100 ft nagyságú érméket lehet tenyészteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!