Van jövője szerintetek a mesterséges, laborban előállított húsoknak, hústermékeknek? Vagy kudarc lesz az ezzel való kísérletezés? Milyen stádiumban van jelenleg a kutatás, fejlesztés? Hány év van még a kereskedelemben való megjelenésükig?
Egyértelműen és NAGYON előnyös.
Még azért van pár év, mire az iparban is működni fog, egyelőre laborban megy.
Csak szólok, ötös, hogy MÁR megteremtettük.
Csak még kicsit finomítani kell, hogy ne arannyal kelljen fizetni érte, de meglesz ez is.
Sajnos nagy jövő előtt áll az ipar. Valami hasonló lesz ebből, mint az étkezési olajiparból, vagy az édesítőszeriparból.
Kegyetlen haszon a gyártóknak, és újabb "civilizációs betegségek" az emberiségnek.
Áruld már el, hogy ez miféle betegséget tudna okozni?
Extra tiszta, osztályon felüli minőség. Olyan színhús, amilyet még életedben nem láttál soha. Pont az a gond vele jelenleg, hogy nincs benne zsír.
#8: igen színtiszta valami. ami nem hús, és sok összetevő fog hiányozni belőle, ami a valódi husban benne van. De ez majd sok évtizedes emberkísérletben derül ki, ahogy eddig minden más.
Szerinted madame Curie falapáttal kevergette volna kondérban az urániumot, ha már előre tudja, hogy meg fog halni tőle?
Tudod, akkoriban erről még nagyon keveset tudtak.
MA MÁR sokkal többet tudunk a húsról, a sejtekről, az egész működéséről, mint annak idején ők az uránról.
Teljesen fölöslegesen rettegsz.
De ez mondjuk a te dolgod, nem kötelező húst enni.
Viszont nekünk meg hagyd meg ezt a lehetőséget, ne vedd el. Más nem nagyon lesz egy idő múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!