Van itt valaki, aki egy kisebb labort rendezett be az otthonában?
Figyelt kérdés
Hol és milyen eszközöket, anyagokat szereztél be?
Mit szoktál csinálni velük?
2020. jan. 2. 21:17
1/4 Z003 válasza:
Hát az eszközeimet főleg Ebay/wish-ről pl az alap felszereléseket lombikok főzőpoharakat lombikok de innen vettem a különböző desztillálókat.
Én főleg elektrokémiával és szerves kémiával foglalkozok azon belül főleg növényi anyagok kinyerésével.
2/4 anonim válasza:
Kéne valami messenger/facebook csoportot csinálni és oda gyűlyteni embereket akik ilyesmivel foglalkoznak.Nekem is van egy kisebb laborom és jó lenne megismerni embereket akik hasonló cipőben járnak.
3/4 Z003 válasza:
Ezt én is támogatnám, mondjuk nem feltétlenül facebook által üzemeltetett platformon, főleg bizalmi problémák miatt. De mondjuk discord, vagy redditen is viszonylag könnyen lehet csoportokat kialakítani, és azok még a személyes adatokat is jobban kezelik.
4/4 anonim válasza:
Csináltam egy dc szervert nem a legjobb de maximum majd kialakul.
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!