Miért nem foglalkozunk (pl az űr helyett) a sajánk bolygónk óceánjaival, tengereivel, nagyobb vizek élőlényei felfedezésével?
Állítólag "elvileg" a Földön élő állatok, élőlények egy bizonyos részét, egy egészen jelentős százalékát, még fel sem fedeztük!🤔
Akkor miért nem inkább arra fektetjük a hangsúlyt, hogy a saját bolygónk élővilágával legyünk tisztában. Miért inkább másik bolygókon keressük kvázi az életet. Ez nekem "elhamarkodott döntésnek" tűnik...
Még azt sem tudjuk biztosan, hogy hogyan jött létre a bolygónkon az élet.
"Nagyon örülnék neki, mert van egy fontossági sorrend, mint már említettem."
Igazából nincs. Legalábbis objektív sorrend nem létezik. Ami neked nem fontos, másoknak még lehet az, és fordítva.
Te amúgy miről beszélsz??? Mégis honnan hoztad elő a vallást??? Mert én egy szóval nem beszéltem vallásról!!! Azt írtam, hogy ha olyan hozzáállással (csak arra költsünk, aminek közvetlen haszna van) még az aszteroidák létezésérő sem tudnánk!
"ami fontosabbnak tartja az aszteroidák észlelését, mint az 1 pixel méretű galaxisok megfigyelését"
Az megvan, hogy csak és kizárólag te rugózol ezen a példán, senki más még csak nem is említett hasonlót?
Ezt szalmabáb érvelésnek hívják, ami egy elég csúnya érvelési hiba, ami kapásból validálja a negatív értékelést.
"Miért , talán nincs igazam, hogy azt az 1 pixelt akarod magadnak, bármi áron ?"
Nincs hát. Ezt magyaráztuk eddig is, többen is.
Az űrkutatás nem csak annyiből áll hogy rakétákat lövöldözünk fel meg nézegetjük az égitesteket. Nem 1 olyan találmány van amit te is használsz és az űrkutatásnak köszönhetően van a kezedben.
Kérdező. Az hogy kutatjuk az űrt nem azt jelenti hogy minden mást hanyagolunk.
Azért mert van 2 rendőr aki sebességet mér még ugyan úgy foglalkoznak azzal is ha kirabolják a bankot
A vallás támogatta a legjobban a csillagászatot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!