Hogyan lehetnék én is jártasabb a tudományokban?
Ebben a kategóriában alsóhangon van vagy 10 polihisztor. Akiknek mind a társadalmomtudományokban, mind a természettudományokban hatalmas tudásuk van.
Ezt főleg tőlük kérdezem: Hogy csináltátok? Honnan szedtetek össze ennyi tudást?
Első nekifutásra tudományos műveket érdemes keresni.
Alapszinten például Dávid Gyula videói nagyon érdekesek.
Egyébként a Facebook-ot, az Instagram-ot és még a TikTok-ot is lehet használni értelmes tartalmak nézésére.
Például én Instagram-on is egy csomó természettudományos oldalt követek (még ha külföldi is, de úgy is sokat lehet tanulni).
TikTok-on is van egy vegyész férfi fent, százezres követőtáborral és egy csomót lehet tőle tanulni kémiából, ha szorgosan nézegeted a videóit.
Tehát csak egy tippként is, a közösségi médiát is használd művelődésre, mert igenis lehet.
#1 Eleve nem szoktam ilyeneket nézni, szóval az első lépés megvolt.
#2 Akkor meg is van, hogy mit fogok nézni az év hátralevő részében, és még utána is!
#7 Köszönöm a történetedet! Igazad van, nem kell féltékenynek lenni; csak meg kell tanulni azt, amit az az ember tud, akire féltékeny vagy.
#8 Szerintem ez megvan bennem, hiszen, ha nem lenne, akkor most nem ezt írnám, hanem valami egészen mással foglalkoznék.
Köszönöm szépen mindenki válaszát, kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!