Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miben gyökerezik az oltásellen...

Miben gyökerezik az oltásellenesség és vírustagadás lélektana?

Figyelt kérdés

#oltás #bilgéc
2021. dec. 21. 21:45
 21/93 anonim ***** válasza:
100%
*17- Ennyire naiv vagy, hogy azt hiszed, elhisszük ezt a mesét?
2021. dec. 22. 17:00
 22/93 sadam87 ***** válasza:
72%

"A koronavírus egészséges gyerekekre teljesen veszélytelen. "

Ez mondjuk nem igaz.

" Ennyi erővel az influenza elleni oltást is rájuk kényszeríthetnék, de mégsem teszik érdekes módon."

Érdekes módon azért teszik, mert a koronavírus veszélyesebb, mint az influenza. Minden korosztályban.

"Így fordult meg az az eset, hogy beteg lett az oltott diák, és az oltatlanoknak karanténba kellett menniük."

Ez mondjuk szerintem is hülye szabály.

"a téli időszakban nem gyakran akár a fél osztály hiányozhat valami nyavaja miatt"

Ja. Mondjuk karanténba csak akkor küldik a diákokat, ha igazoltan koronavírusos valaki. És köszi, szoktam iskolába lenni elég gyakran, tudom milyen gyakran szoktak karanténba küldeni diákokat. Finoman szólva sem folyamatosan.

2021. dec. 22. 17:04
 23/93 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nem mese, halál komoly, bár nem tudok ennél sokkal többet én sem, de ha nem tetszik neked, ne hidd el, nekem attól nem lesz sem jobb, sem rosszabb a közérzetem.

Ha neked szimpatikusabb, gondold azt, hogy hadováltam.

Üdv.

2021. dec. 22. 17:13
 24/93 anonim ***** válasza:
64%

"Érdekes módon azért teszik, mert a koronavírus veszélyesebb, mint az influenza. Minden korosztályban."

Szóval akkor te is bevallod, hogy kvázi kötelező a gyermekek számára is felvenni a vészhelyzeti engedéllyel rendelkező vakcinát. Köszönjük.

2021. dec. 22. 19:47
 25/93 sadam87 ***** válasza:
31%

Sajnálom, hogy nem magyaráztam el kellőképpen érthetően. Természetesen nem kötelező, viszont azért javasolják, mert... A koronavírusoltás a gyerekeknek NEM kötelező! Tudod, a kötelező azt jelenti, hogy muszáj beadni.

(De a logikád alapján te akkor most már elismered, hogy a koronavírus veszélyesebb, mint az influenza...)

2021. dec. 22. 20:56
 26/93 anonim ***** válasza:
83%

Az emberek ilyenek, imádnak mindent, ami baromság, vannak akik még fel is robbantják magukat, mert elhitték, hogy a szellemük hetvenhét hurit ölelgethet, most mit vársz, még jó, hogy boszorkányokat nem égetnek mostanában, de sosem lehet tudni, simán divatba jöhet még újra.

Ráadásul a Föld lakosságának az intelligenciaszintje biztosan csökkenőben van, az intelligens emberek nem vállalnak gyermeket, vagy legfeljebb csak egyet, viszont mégis irtózatos mértékben szaporodunk, így a jövő emberei kétség kívül butábbak lesznek, igen, még ennél is jobban.

Kétségtelenül ezen alapul a vírustagadás és az oltásellenesség.

2021. dec. 22. 21:21
 27/93 anonim ***** válasza:
17%
A kettőnél több számjegyű intelligencia hányadosban. Na meg a gerincoszlop egyenességében, keménységében.
2021. dec. 22. 23:06
 28/93 anonim ***** válasza:
27%

Most elmondom. Én tagja vagyok egy két FB csoportnak és ott olyan videokat osztanak meg, amiben ápolók mondják, hogy a korházban az oltottak kerülnek a legsúlyosabb állapotba és örülnek neki, hogy "dejó hogy oltottam magam". Az oltatlanokon, hamar átmegy mint egy influenza. Az oltottakat kell hosszan ápolni, kellemetlen áttétek keletkeznek vagy hogy nevezik ezt vlrrögképződés, tüdőbaj, veseleállás stb stb. Simán kifeküdnék mint egy náthát, de ha oltott akkor hosszan kell ápolni

Minap egy nővér szerepelt a videoban. A saját szememmel láttam a korházban. Elmondta, hogy az elhunyt nem volt covidos, de mivel valamiért a covid osztályra került teljesen más betegséggel és meghalt így covidosnak lett elkönyvelve. Nem hittem volna ha nem a saját szememmel látom a videot. Na most ha ezek igazak, akkor az oltás ...ér

Mondjuk nézd meg a jelenlegi adatokat. Oltott populációra jött a covid és a legdurvább fertőések, halálozások vannak, tehát?

2021. dec. 22. 23:39
 29/93 anonim ***** válasza:
64%

28: szóval a gonosz kormányok azt akarják elérni, hogy minél több embert kelljen minél tovább ápolni a kórházakban....

Kíváncsi lennék rá, hogy ezt miféle legújabb kacifántos gondolatmenet bújik meg emögött mert a semmi értelme sincs és a senki értelme sincs között helyezkedik el félúton

2021. dec. 23. 01:29
 30/93 anonim ***** válasza:
27%

29 valószínű, hogy a vakcina az elmélet szerint egy káros folyamatot indít el a szervezetben. Az immunrendszert nagy mértékben legyengíti, így a szervezet védtelen lesz a környzettel, élelmiszeradalékanyagokkal, stresszel szemben és könnyebben daganat képződik benne. Gondolj bele; csak a nyugat-európai és USA,ausztrália egyszóval a gazdag országokat oltották le. Azokat az embereket, akik felélik a Föld javait. Vajon miért?

Afrikában, ázsiában mindenhol ivermectint használtak gyógyszerként ami megállította a járványt minden érintett országban. Mi itt a fejlett nyugaton nemhogy nem használunk, hanem az MTA kampányol is ellene. A TEK rátöri az emberre az ajtót, aki rendel külföldről a covid gyógyszerből és gyógyszerhamisítással(sic!) lecsikják. Nem borzalmas ez?

Minden szegény országban egy filléres Nobel díjas humán gyógyszerrel megállították a covidot. Itt pedig a fejlett nyugaton kampányolnak a gyógyszer ellen, nem engedik behozatni sem és rákényszerítik mindenkire a retkes konyvalékuk. Nem érzed az ellentmondás ebben?

2021. dec. 23. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!