Miben gyökerezik az oltásellenesség és vírustagadás lélektana?

Szerintem nem, vagy részben. Az emberek tudják, hogy félre vezetik őket más esetekben, akkor egy ilyen, amúgy szokatlan, nehezen hihető esetben miért ne?
Ez már elég, hogy ne lássák a tényeket a korházi adatokról és halálesetekről.

Tudományban való tàjékozatlanság az egyik összetevője. Meg lehet figyelni hogy sokan csak az mRNS vakcina ellen lázadoznak - egyszerűen nem értik a technológiát. Azt sem értik, hogy miként lehetséges az, hogy gyakorlatilag egy év alatt sikeres fejlesztés történt, persze azt nagyvonalúan kifelejtik hogy az mRNS alapú vakcinák kutatása már évtizedek óta zajlik.
A másik összetevője sok esetben a 10 másodperc hìrnév. Egyszerűen teljesen noname emberek teljesen àtlagos vagy az alatti életet élnek és most ettől egy különleges közösség tagjai lehetnek, akik olyat tudnak amit mások nem. Más logikus okot - a merő rosszindulaton kívül - nem találok a nyilvánvaló hazugságok terjesztèsére.
1. Nem Istentől van. A sátánista háttérhatalomtól.
2. Méreg van benne ami vérrögöt és egyéb mellékhatást okoz.
3. Az adatokat meghamisítják.

Először tisztázni kellene, hogy mit definiálunk oltásellenességnek. Beoltattam magam? Nem. Oltásellenes lennék? Nem, az oltás az nem más mint egy eszköz, ahogy egyébként maga a tudomány is. Lehet jóra, meg rosszra is használni. Elhiszem, hogy ezeket az oltásokat jóra használják? Nem igazán. Ráadásul számomra vannak eléggé gyanús faktorok is, kezdve a vírus eredetétől egészen odáig, hogy még kisgyerekekre is ráakarják erőltetni az oltást.
Tehát a kérdésedre a válasz, a bizalmatlanság. De ettől én még nem tekintem magam oltásellenesnek, mert nem ellenzek mindenfajta oltást a BCG-től kezdve a koronavírusig.

7: Az mindegy hogy te minek érzed magad, ettől még objektíven oltásellenes vagy, és konteós. Ehhez nem kell az összes oltást elutasítani, sem az összes konteóban hinni. Jelenleg a covid-járványban élünk, és a koronavírus oltásokról beszélünk.
A vírus eredete semmit nem változtat azon, hogy az oltás jelentős védelmet nyújt ellene, a terjedését fékezi, és nem kell fizetned érte. Tök mindegy, hogy a vírus természetes eredetű / véletlenül elszabadult kísérleti törzs / szándékosan bevetett biológiai fegyver, hiszen mindhárom esetben érdekedben áll beoltatni magad, amit te további összeesküvések vélelme miatt mégis elutasítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!