Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miert tamadnak rogton a...

Miert tamadnak rogton a honoszexualisok es a veluk szimpatizalok, ha leirom az igazsagot?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan terjesztik azt, hogy a homoszexualitas veleszuletett dolog. Viszont eppen ellenkezoleg. Tobb tenyezo egyuttes hatasa miatt alakul ki.

[link]

Mikor ezt leirom itt vagy fb-n, a tamadasok keresztuzebe kerulok, meg lehulyeznek, holott pont en vagyok az, aki nem legbol kapott hulyesegeket terjeszt. En a tudomanyban hiszek, nem a liberalis hazugsagokban. Miert olyan nagy baj ez?

2021. júl. 4. 08:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 Gofrisütő ***** válasza:
100%

Engem csak az zavar, hogy amint vége a vitának, egy felhasználó azonnnal elkezdi az LMBTQ+ közöséget szidni. Igen, vannak bűnösök közöttük. A cigányok között is vannak. A zsidók között is vannak. A feketék között is vannak. A bevándorlók között is vannak. És a "normális" keresztény heteroszexuális átlagemberek között is vannak, hiszen ugyanolyan emberek vagyunk.

Én csak azt nem értem, hogy mi a célja azzal, hogy a vita végeztélvel még azért sem a középút mellett legyen az utolsó szó. Én pedog szerettem volna ezt a mérleget visszabillenteni, de úgy tűnik túllőttem a célomon. Az, hogy a baloldali média túltolja ezt, és a szólásszabadságot veszi el ezzel, az tény. De ettől még nem kell álltalánosítani. És az, hogy a prideon EGYETLEN embert látott, aki Jézusnak öltözött, azért a meleg közösség nem lesz egy olyan csoport, ami meggyalázza a vallást, és háborút üzen minden vallásosnak.

Elnézést, hogy elragadtattam magam, mondat hűlyeségeket, de szeretném, hogy a végső szó a középút mellett legyen.

(a fiatalkorban való nemváltás szerintem is borzalmas, elhiszem, hogy vannak ilyen esetek, de nem kell minden LMBTQ+ embert megbélyegezni, egy szélsőséges kissebbség miatt. Amúgy nézzétek meg azt a videót, nagyon jól leírja, hogy mi a probléma nem csak a jobb, hanem a baloldallal is. )

2021. júl. 25. 23:41
 62/67 A kérdező kommentje:
Nem az átlag a melegeket bélyegeztem meg, hanem azokat, akik tolják ezt a hülye propagandát, ami ártalmas és nagyon nagyon túlzó.
2021. júl. 26. 07:47
 63/67 A kérdező kommentje:
2021. júl. 28. 19:29
 64/67 Wadmalac ***** válasza:
73%

Vegyünk egy alap példát.

Egyesek rákapnak a kék hajra.

Mindenképpen kékre festetik, mert így jó nekik.

Páran furán néznek rájuk, esetleg pár dresszkódos helyről kitiltják őket, pár radikálisabb konzervatív esetleg inzultálja őket, konzervatívabb vallásos országokban szigorúbb lépések is lesznek ellenük, de alapvetően az átlagember a szabadabb, európai országokban úgy van vele, szerinte nem normális, de amúgy nem érdekli, mindenkinek magánügye.

Egyszer aztán a kék hajúak elkezdenek éppen ezekben a "lexarom" országokban mindenhol, médiában, utcai tüntetésen felvonulni, mindenhol hangoskodni az elnyomás ellen, provokatív akciókat produkálnak stb.

És mi az eredmény?

Az a sok átlagember, aki addig lexarta, is elkezdi utálni őket.

És utána a balliberális média belekezd az adott országokban a propagandába, hogy nácizmus van a kékhajúak ellen, óvódás gyerekeknek is elkezdik propagálni a kék hajfestést, a fél világ nem tudja, most mi van, elkezdik a filmeseket is kötelezni, hogy minden filmben legyen kékhajú is...

És ki is alakul a két ellenséges csoportra osztott világ. Az egyik vonyít, hogy a kékhajúak apartheid alá kerültek, a másik oldalnak meg tele lesz a töke a kékhajúakkal.

Mi volt a terv? Az, hogy legyen a kék haj totál elfogadott, senki ne foglakozzon vele.

Mi lett ehelyett az eredmény?

Qrva rossz módszer.

Majd olyan egy-két generáció múlva kisimul és tényleg kutyát sem fogja érdekelni, de addig xar lesz a kékhajúaknak is, meg azoknak is, akik nem azok.

És ez játszódik le MINDEN kisebbséggel a mai világban.

Nőjünk már fel.

2021. júl. 29. 07:30
 65/67 anonim ***** válasza:
56%

Abban tévedsz Wadmalac, hogy addig egyenlőek lettek volna.

Van például egy olyan törvény, hogy kékhajúak nem házasodhatnak.

Az átlagember pedig idáig is úgy kezelte, hogy "én elfogadom - csak ne menjen ki az utcára, meg hivatalos helyre. Mert ott már nem fogadom el".

Ezek után máris máshogy szólnak a tüntetések.

2021. júl. 29. 07:52
 66/67 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Abban tévedsz Wadmalac, hogy addig egyenlőek lettek volna."

hol írtam olyat?

"Van például egy olyan törvény, hogy kékhajúak nem házasodhatnak."

Ott, ahol a házassági törvény a hivatalos államvalláshoz igazodik, ami tiltja.

És a templomi esküvő így is fog maradni. A teljesen hivatalos élettársi kapcsolat nem tiltott és a házassággal járó anyagi, jogi viszonyok és eközt igencsak nagy az átfedés, szóval a hiányosság pillanatnyilag egy eszmei értéken forog.

Magam is támogatom az állami házasodásukat, de a templomi, vallási keretek köztit tessék a pápánál reklamálni, nem az ország vezetésén vagy heteroszexuálisain.

"Az átlagember pedig idáig is úgy kezelte, hogy "én elfogadom - csak ne menjen ki az utcára, meg hivatalos helyre. Mert ott már nem fogadom el"."

Nem kezelte így az átlagember.

Az átlagember lexarta.

Azon az alapon, hogy "én elfogadom, nem érdekel, csak ne tolják az arcomba".

"Ezek után máris máshogy szólnak a tüntetések."

Amit te ma tüntetésnek nevezel, az a folyamatos médiás arcba tolás.

És nem arról szólnak, hogy nem házasodhatnak, hanem arról, hogy el vannak nyomva meg persona non grataként kínozva és ez nem igaz.

A reklamáció mértéke nincs egálban a korlátozottság mértékével.

Egy csomó homoszexuális közszemélyiség van médiaporondon nálunk, máshol is, nem hogy korlátozva, de homoszexualitásán, mint trendhullámon utazva. Szóval ne erőltessük már túl ezt a szörnyű elnyomottságot.

Egyenlő jogok egyértelműen járnak.

Ahol ennek van még híja, rendbe kell tenni.

Ahol emiatt hátrányt szenvednének, azt le kell korlátozni.

De ennyi.

2021. júl. 29. 10:01
 67/67 Wadmalac ***** válasza:
100%

Nem először írom le. Van a haveri társaságomban is egy homo srác. Semmiféle komplexusa nincs miatta, senki sem cseszegeti vele, nem titkolja, de nem is csinál belőle reklámot.

Na ő az ilyen provokatív akciókra, mint a város közepén végigvonuló pride és hasonló, nemi irányultságot szándékosan túlhangsúlyozó reklámkampányokra azt mondja, ő Dunába lőné az összes "díszbzit", mert ha valami itt ellenséget csinál a homoszexuálisokból, akkor pont ez.

2021. júl. 29. 10:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!