Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miert tamadnak rogton a...

Miert tamadnak rogton a honoszexualisok es a veluk szimpatizalok, ha leirom az igazsagot?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan terjesztik azt, hogy a homoszexualitas veleszuletett dolog. Viszont eppen ellenkezoleg. Tobb tenyezo egyuttes hatasa miatt alakul ki.

[link]

Mikor ezt leirom itt vagy fb-n, a tamadasok keresztuzebe kerulok, meg lehulyeznek, holott pont en vagyok az, aki nem legbol kapott hulyesegeket terjeszt. En a tudomanyban hiszek, nem a liberalis hazugsagokban. Miert olyan nagy baj ez?

2021. júl. 4. 08:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 Wadmalac ***** válasza:
100%

Viszont a totális meztelenkedés nélküli egyértelmű szexuális utalások, plusz meztelen test nélküli szexjelenetek 18-as karika alatt is vannak, szóval a szexuális "infó" ott van fiatalabb korban is, elszigetelhetetlenül és ahogy írtam, tevékenységre is, a mai világban minimális mennyiségű szüzesség éli meg a 18. szülinapot (régen sem volt ez máshogy).

18 éves korig "burokba tenni" a fiatalokat esélytelen.

2021. júl. 6. 11:29
 52/67 Wadmalac ***** válasza:
88%

Amúgy, ahogy én tudom, a szexuális irányultság már a pubertáskor elején kialakul, tehát onnantól ezt bármi infó-elfedéssel befolyásolni próbálni értelmetlen.

Én azt mondanám, a törvényjavaslat korhatárát le kéne vinni 14-16 évre és kiegészíteni homo- és heteroszexualitást ellenőrzötten nem kettős mércével mérésre.

2021. júl. 6. 11:32
 53/67 anonim ***** válasza:
100%

Ez is kb az a kategória, amiről Wadmalac beszélt.

[link]

A liberálisok az LMBTQI propagandájukkal veszettül szélsőségesek és nagyon ártalmasak. Mint korábban is linkeltem, gyermekeket tesznek tönkre (azóta is mélyen hallgat a témáról minden korábban itt vergődő főokos), aztán komolyan veszélyeztetik a gondolat- és vallásszabadságot. Lásd: Kirúgnak olyan embereket, akik nem propagálják a szivárvány családokat, vagy itt ez a cikk, akár börtönbe is zárhatnak, ha a Biblia nézőpontját idézed.

De elég csak megnézni a magyar médiát (80% netes újság ballib), vagy a wikipediát. Szodoma története totálisan kiforgatva van megjelenve, egyéni értelmezésekkel, szándékosan kihagyva belőle azok az Igerészek, amelyek a homoszexualitást írják le okként. Ha mese, akkor miért kell cenzúrázni? Ha nem mese, akkor hogy írhatnak át egy szent könyvet? Beleszerkeszteni nem lehet, mert egyből törlik. Cenzúra működik. Amióta ezek a metoo, BLM meg LMBTQI mozgalmak lettek a világpolitika fő mozgató rugói (mert hiába tagadjátok, azok), azóta ugyanolyan szélsőséges kezd lenni a világ, mint a Harmadik Birodalom.

2021. júl. 8. 15:59
 54/67 Gofrisütő ***** válasza:
84%

Alátámasztás nélkül állítasz olyan dolgokat, amik nevetségesek, és:

1 a bizonyítási készer az állítónál van.

2 az, hogy mennyire van igazad, kiderül a jövőbeli lepontozásodból, de hogy bebizonyítsam, hogy tévedsz, nem foglak értékelni.

2021. júl. 9. 00:24
 55/67 A kérdező kommentje:

"Alátámasztás nélkül állítasz"

Dehat ott a cikk, milyen alatamasztas nelkul?

Nem nevetseges, inkabb siralmas. Lepontozasbol soha ne indulj ki, akinek nincs erve, az ezen az oldalon lepontoz. Az nem azt jelenti, hogy annak van igaza, akinek tobb a pontszama, mivel akik nem tudnak mit mondani, azok nyomogatjak a pirosat. Vagy 1 millio legy nem tevedhet es a sz.r az finom?

2021. júl. 9. 08:15
 56/67 anonim ***** válasza:
100%

@54 Mit állítok? Mi van? Ember, linkeltem a cikket. A kirúgásról is kérsz? Nem volt mibe belekötni, ugye? Tessék, mutatok olyat, ami magyar vonatkozású, jó lesz? [link]

A másik cikk meg számtalan oldalon megjelent a szélsőbal kivételével, bár még néhány balos médiumon is ott van. Nézheted más nyelveken is ;) Elég ránézni a Jézusnak öltözött, a Krisztust és a Bibliát gyalázó egyénekre a Prideon.

Igen, ott tartunk, hogy az LMBTQI propaganda támadást indított a vallásszabadság ellen!

De mondok mást. Nem csak a gyerekeket igyekeznek tönkre tenni, nemcsak a vallásgyakorlást igyekeznek ellehetetleníteni, nem csak karriereket tesznek tönkre, hanem a női egyenjogúságot is -lábbal tiporják!

A női sportokba beszivárgott nővé operált férfiak testi erejüknél fogva lemossák a pályáról a nőket. (Ha ez is alátámasztatlan szerinted, szívesen linkelek vagy 20 cikket ilyen 'sportolókról), vagy a legutóbbi szépségverseny az USA-ban, ahol politikai indíttatásból egy férfi nyert. De mondhatnánk Koncsitát is. Róla biztos hallottál.

Minden honnan ezt tolják, nem számít a tehetség, nem számítanak a szabályok sem a sportban, sem más versenyben, mert okvetlen meleg vagy transzi nyer.

És ne feledjük, 'az LMBTQI propaganda nem árt senkinek' :D

Csak ennél mocskosabbat el se lehetne képzelni.

2021. júl. 9. 08:38
 57/67 Gofrisütő ***** válasza:
80%

#56 most ezt nem értem. Azt mondod, hogy egyetértesz Wadmalaccal, most meg hirtelen megtörtént a Pálfordulás, és offenzív módon ismételgeted az LMBTQ+ "bűneit".

Tudod, egy cikk nem teszi hitelessé a mondandódat, ha most belinelnék egy Telexes cikket, ami nekem ad igazat, neked nem számítana.

Tudod mi az a "saját hazájában alávetett, elnyomott, kissebbségi konzervatív embee mítosza"? A baloldalnak vannak hibái, igen, a szólásszabadságot is veszélyeztetheti, de a jobboldal sokkal nagyobb problémákkal küszköd. A Fideszes politikusok arra éoítenek, hogy kihangsúlyozzák a baloldal túlkapásait, így ha van egy olyan meleg, aki valami rosszat tett, akkor az a meleg válik számotokra az LMBTQ+ közösség reprezentatívájá, így mondhatjátok, hogy a liberálisok bűnösöket támogatnak. Mivel vannak súlyos bűncselekményeket mimd melegek, mindd heteroszexuálisok követnek el, így nem lehet példálózni.

A vallás veszélyezteti a toleranciát és az egyenlőséget, nem fordítva. De értem miért gondolod ezt, mivel a kettő kizárja egymást.

Te nem beszékhetsz diszkriminációról. Nem tudok róla, hogy egy embert kirúgtak, ami miatt, mert megbélyegez, és álltalánosít, de tudok olyanról, hogy botrány lesz (magyarországon) abból, ha valaki híresebb kiáll az LMBTQ+ mellett, és rengeteg kirúgás van hasonló okból.

Tudod, a politika már egy jó ideje az identitáspolitikáról szól, most a melegek a téma, régebben a bevándorlás volt a téma, talán túl nagynak tűnik a hype, de amíg vannak emberek, akik betegségnek hiszik a homoszexualitást, és vannak olyan országok, amik megpróbálják lassanként betiltani a melegséget, szerintem szükséges a felhajtás, hogy mindenki toleráns és megértő legyen.

Igen, vannak hibái a baloldalnak, de nevetséges összehasonlítani a harmadik birodalommal. Ellentétben a jobboldal születés alapjáni megkülömböztetése egyáltalán nem ismerős valahonnan, khm khm 2. világháború, khm khm Hitler.

Mivel teszik tönkre a gyerekeinket. Megfertőzik toleranciával? Nem leszel meleg attól, hogy elfogadod azt aki az. Egyáltalán miért tennék? Lásd be, ez egy FIDESZes manipuláció. Ha egy meleg tesz tönkre egy gyereket, akkor az összes LMBTQ+os ember tönkre akarja tenni a gyerekeket. Ha egy heteroszexuális teszi, akkor megesik, minden társadalmi rétegben vannak bűnesetek. Wadmalac azt mondta, hogy le kell állni a, kettős mércével. Nem azt, hogy minden meleg egy <itt olvasd vissza a kommentjeidet>.

Ajánlom ezt a videót a témában: [link]

2021. júl. 9. 23:35
 58/67 anonim válasza:
100%

Hogy Nádasdy Ádám szavaival éljek, én egyszerű b..zi vagyok.

Nem olvastam végig az összes kommentet, inkább csak leírnám hogy mit gondolok.

A kérdező kérdésére válaszolva:

Nem tudom mitől vagyok meleg, egy dologban vagyok biztos: nem választottam ezt az életet, rá kellett jönnöm hogy ki vagyok. Én személy szerint egyet értek veled abban, hogy több tényező együttes hatása lehet.

Az viszont hogy ezek kinél milyen arányban van, illetve hogy van e olyan akinél kevesebb tényező, netán csak 1 játszott komoly szerepet, nem tudni egyelőre..

Én nem tartom magam lmbtq-i embernek, engem kifejezetten taszít ez a kifejezésmód. Viszont ne általánosítsunk..szélsőségek mindenhol vannak, az lmbtq emberek közt is, ez tény. Személy szerint sokszor én is soknak érzem azt amit mások meleg propagandának hívnak (most nem konkretizálnék ha nem muszáj..). Azt se felejtsük el, hogy a média és a politika nagyon magáévá tette most a témát, amihez úgy egyébként sem a sima melegeknek, sem az lmbtq embereknek semmi közük. Minden nap megjelenek egy cikk a meleg témával kapcsolatban-->"a melegek propagálnak, reklámozzák magukat, minden hol csak ezeket látni"- nos ehhez nekem pl semmi közöm, nem én akartam, és szerintem a legtöbb lmtbtq tag sem. Nekem ebből csak hátrányom származik. Én megelégszem (megelégednék pontosabban) azzal, hogy ha megkérdezik hogy miért nincs barátnőm, akkor nem azt kell válaszolnom hogy mert balfék vagyok, hanem nyugodtan megmondhatom hogy nem a lányok érdekelnek, hanem a fiúk. Egy ölelés, csók az utcán, ami egyáltalán nem megbotránkoztató szerintem..pont annyi, amennyit bárki kívánhatna magának.

Megmondom őszintén nem olvasok origót, és csak a cikk címére reagálok:

Nem értek egyet azzal, hogy 10 éves fiúkat változtassanak át lánnyá..és szerintem az emberek úgy 99%-a sem. A maradék 1% meg hát..

2021. júl. 10. 00:54
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

@58 nem is veled van a gond. Az eltúlzott (sőt nyugodtan nevezhetjük hülye) propagandát nem egyszerű melegek terjesztik.

"Tudod, egy cikk nem teszi hitelessé a mondandódat"

Rendben, idézd kérlek melyik hiteltelen és linkelek neked 5-öt róla, angolul is.

"az a meleg válik számotokra"

Számunkra tuti nem, mert nem vagyok fideszes.

"A vallás veszélyezteti a toleranciát és az egyenlőséget, nem fordítva."

Erről vitázhatnánk napestig, mert tele van logikai buktatóval. Nem lehet mindenkivel toleránsnak lenni. Ez a gond az egészbe. Európában az érdekszférából pont az őshonos kultúra szorul most ki. A fehér, keresztény emberek ellen jön a zéró tolerancia. Erre még azt is mondanám érthető lenne, ha mondjuk Afrikában vagy Ázsiában élnénk. De nem. Nincs még egy ilyen hülye nép, amelyik saját magát falja fel.

"vannak olyan országok, amik megpróbálják lassanként betiltani a melegséget, szerintem szükséges a felhajtás, hogy mindenki toleráns és megértő legyen."

Egyrészt azok az országok magasról tesznek rá, hogy Californiában a kis Johnnak 3 apukája van. Maximum jobban gyűlölik az amcsikat, meg az ideológiájukat. Másrészt ez a fajta felhajtás nagyon nem segíti a toleranciát. Lásd az előző hozzászólót. Normálisan leírta mit szeretne. Gondolom nem is vergődik Jézusnak öltözve a Prideon.

"Igen, vannak hibái a baloldalnak, de nevetséges összehasonlítani a harmadik birodalommal. Ellentétben a jobboldal születés alapjáni megkülömböztetése"

Mindkét oldalnak vannak. Születés alapján megkülönböztetés? Nem vágom mire gondolsz. Ugye azt már korábban letisztáztuk, hogy nem születéssel szerzett az identitás.

A másik meg, pl Petry kirúgása nem megkülönböztetés? Azért mert szerintük homofób? Csak elmondta a véleményét, nem buzіzott. Normális hangnemben fejtette ki. Gulácsi ugyanezt tette, ugyanabban az országban, csak ő a szivárvány családok mellett. Meg is dicsérték érte. Ez a szólásszabadság?

"Mivel teszik tönkre a gyerekeinket. Megfertőzik toleranciával? Nem leszel meleg attól, hogy elfogadod azt aki az."

Azért aközött, hogy toleranciára tanítanak valakit és aközött, hogy hormonblokkolóval tömnek egy 6 évest van egy halvány hangyaszаrnyi különbség.

És igen, utána lehet nézni a legelfogadóbb országokban hány tiniként nemváltó kezelésen átesett ember lett öngyilkos!

És igen, megfertőzik, mert egy gyermeknek hadd legyen gyermekkora! Játszon, ne azon menjen egy alsós gyerek esetében a duma, hogy vajon milyen az orientációja... mikor nemhogy orientációja, még semmilyen szexuális vágya sincs.

Nagyon nem normális dolog, az ami egyes országokban megy, hogy a 8 éves Ádámka fölveszi a Fruzsi magassarkúját és már viszik is az iskolapszichológushoz, aki küldi hormonkezelésre, hogy mikor 16 lesz nővé operálhassák. Ez szerinted normális? Nem Egy ilyen eset, attól, hogy becsukod a szemed, mert a hvg a 24.hu meg a telex szélsőbalosként nem írja meg, még létező jelenség.

"Nem azt, hogy minden meleg egy"

Soha nem írtam ilyet. Sehol sem ekéztem a melegeket. Ami ellen felszólalok az az agyatlan LMBTQ propaganda.

"Nem tudok róla, hogy egy embert kirúgtak"

Keress rá németül.

"offenzív módon ismételgeted az LMBTQ+ "bűneit"."

Tekintve, hogy mocskosul sok van belőle és nagyon ártalmas, igen.

"vannak emberek, akik betegségnek hiszik a homoszexualitást"

Beszéljünk a transz, omni, pán, stb szexualitásról. A homoszexualitásról szinte nem is írtam, csupán egyszer jegyeztem meg, hogy pubertás korban alakul ki, mint arra gyakorlatilag minden tudományos tanulmány rámutat.

Beszéljünk arról, amikor valaki kettős identitást mutat. Ilyenkor kétféle lehetőség van. Az egyik, amikor nemi kétalakuság áll fenn, tehát valóban 'úgy született'. Na ez 1000-ből. A 999-nek meg semmi genetikai rendellenessége nincs, csak baj van az agyába. Mert azért marha nagy különbség van aközött, hogy valaki meleg és aközött, hogy valaki néha férfinak, néha nőnek, néha csillárnak képzeli magát. Ha én Orbán Viktornak képzelném magam, kezelnének. Ha a csillárral dugok vagy férjhez megyek egy hídhoz, az meg 'teljesen normális, van ilyen szexuális orientáció'.

2021. júl. 10. 09:44
 60/67 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ez is egy olyan téma, ahol a középutasok számkivetettek, mert egyik oldalon a homofóbok, másikon a homoszexualitás "propagandáját" túltolók és a provokatív reklámozók vannak túlnyomó többségben.

Ha valaki egyik oldalhoz sem áll, sőt, még kritikát is tesz a túlzások ellen, arra csúnyán néznek, illetve ellenkező oldalhoz tartozónak titulálják.

Nagyon rossz ez a fekete vagy fehér gondolkodás.

2021. júl. 20. 07:36
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!