Gravitáció kiváltó oka nem téridő- görbület, hanem: Inkoherens elektromágneses gyorsulás?
Az objektumok vagy közegek elektromos potenciálja a gravitációs jelenség kiváltó oka lehet?
A gravitáció jelenség kiváltó oka nem tömegvonzás, vagy téridő- görbület, hanem: Inkoherens elektromágneses gyorsulás. A demonstrációban bemutatja, hogy egy egyensúlyban levő fém elektromos potenciálját növelve megnő annak a súlya. https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3nzQo-BdQpbuBc_yaxP..
A jelenség más anyaggal is demonstrálható https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3FAG0GQXWojE07MfWXq..
A töltés a jelenlegi elismert fizikai modellekben nem jól definiált.
Ez a kérdés nagyon összetett. Én is jó ideje foglalkozok vele. A két erő valójában ugyanaz. Nem kielégítő logikai teret használtok, és szerintem a jelenlegi matematikátokkal nem megoldható probléma.
Hogy a halálba jön ide a politika? Utálom amúgy a politikát
Azt hittem tudományos diskurzus folytatása a cél
Ezt vehetem igennek?
Ma fejeztem be a Collatz bizonyításának utolsó láncszemét. Ez utóbbira eddig két bizonyítást találtam, a frappánsabbikkal gyakorlatilag végeztem, a másikkal szerintem legkésőbb holnap megleszek (persze lehet több is). Sajnos használnom kellett P3-at, és a Prokopf kiegészítés (ez az új matek), származtatás műveletét is. De ezek a tradicionális gondolkodásmóddal is megérthetők.
Szerinted Magyarországon fogom közzétenni, egy tolvaj vezette tolvajországban? (Te elajándékoznál 100 milkát, és a hírnevet - bár utóbbi nem nekem kell.)
Úgyhogy morzsákat rövidesen kapsz az "én matekomból"...
A tudomány nem hit, hanem bizonyítás kérdése. A magyar valóság viszont a politikáé. Meg kellene értenünk, hogy utóbbiba mindannyian beletartozunk. Te is. Különben nemcsak a "mosogatók" fognak elmenni...
Tudom, hogy nehéz elképzelni, de nem érdekel egyik párt se.
Elég nagy az egód, de amíg csak dumálsz és nem mutatsz semmit, addig max hinni lehet neked - és ugyebár a tudomány nem így működik.
"A tudomány nem hit, hanem bizonyítás kérdése." Tök olyan idézet, hogy akár én is írhattam volna...
Hogy állsz az egyenlőségek határozottsági irányával, mojjo?
Megértetted már? Szerinted a "0"-ra alkalmazható Collatz?
Eleve nem fogod megérteni a bizonyítását, ha még egy ilyen egyszerű dolgot sem vagy képes felfogni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!