Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha valakinek a...

Mit jelent ha valakinek a szája undort mutat?

Figyelt kérdés

Észre vettem hogy ha valaki hazudik akkor a szája két oldala lefelé hajlik mint egy "kifli" de csak eggy pillanatra nagyon nehéz észrevenni.Nem mindig vagy mindenkinél de az arc többi része nem változik.

Akkor vettem észre mikor tudtam az igazat és akkor is az ellenkezőjét mondta.

Jobban nem tudom elmagyarázni vagy is próbálom.

tegnap 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Ne akarj okosabb lenni másoknál, a hazugságnak ehhez semmi köze, meg az undornak sem
tegnap 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
37%

"Mit jelent ha valakinek a szája undort mutat?"

CSAK ANNYIT, hogy beképzelsz valamit, ami nem igaz

tegnap 16:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ. Nyilván azért tettem fel ezt a kérdést hogy mások hogy látják ezt a dolgot nem azt hogy okosabb szeretnék lenni másoknál és bele látni dolgokat.

Inkább ez egy megfigyelésem egy két személynél.

tegnap 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Évfolyamtáram (barátom) apukája agyvérzést kapott két évvel ezelőtt, és a fél arca félig bénult. Az arca úgy néz ki, mintha mindig fitymálna, lenézne valakit/valamit, és, ha beszélni kezd, akkor kifejezetten az undorodó arckifejezése van. De nem tehet róla, az agyvérzés miatt lett ilyen az arca. A világ legintelligensebb, legjobb fej apukája, az agyvérzés után is intelligensebb, mint a kérdező, mert nem ítélkezik indokolatlanul mások felett.
tegnap 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Bizonyos embereknél intő jelként szolgálhat az ilyen mimikai rándulás, viszont másoknál meg minden esetben gyárilag ilyet mutat az arcuk.

Pontosan ki kell figyelni, hogy egy adott személynél ez hogy működik, és csak utána szabad komolyan venni!

ma 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!