A vírusok képesek szaporodni az atommagban is???!!
Méghozzá nagyon gyanús, hogy nem is csak hobbiból trollkodik.
Ilyen stílusban ez valami más lesz.
Meg a többi hasonló troll is, akik a napokban hirtelen egyszerre megjelentek.
Dehogyis troll. Kérdező, ne hallgass a hitetlenekre, csináld meg!
Készíts egy ólomálarcot, de negatív töltéssel, hogy a pozitív fertőzött atommagokat taszítsa! Aztán dokumentáltd, csinálj képet is, garantált a Nobel díj!
Oké, oké, csak szívatunk, neked van igazad, csak tudod a háttérhatalom pénzel minket, hogy dezinformáljuk a birka tömegeket.
De te nem dőltél be, gratulálunk.
Csináld meg az ólommaszkodat.
De mondom, 20 kg a minimum.
"Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!"
Feltűnik, hogy mindenki az ellenkezőjét mondja annak, amit te kérdező? Ha 44 válaszban mindenki azt mondja, hogy hülyeséget beszélek, akkor én elgondolkodnék magamon. Mert lehet 1-2 ember, aki hülyeségeket beszél, de azért nem mindenki hülye.
Egyébként az orvosi egyetem (pszichológia tanszéke), szerintetek vehető természettudományos egyetemnek?
Mert ha igen, akkor a #36-osra hallgatva a kérdező helyében ott (is) előadnám a briliáns ötletem. Legalább fejlődik az orvostudomány. Nem az a cél?
"a kérdező helyében ott (is) előadnám a briliáns ötletem."
Ott legalább azonnal felállítják a kórismét meg a szükséges kezelést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!