A vírusok képesek szaporodni az atommagban is???!!
Szerintem a kérdező sejtmagra gondolt.
Az atommagot ne keverd ide. :D Az atommag és atom is sokkal kisebb anyagok, mint egy vírus.
A molekula meg megint más, azt is helytelenül használtad, de ezt már előttem is írták.
Legközelebb mielőtt felteszel egy ilyen kérdést, azért nézz utánna a szavak jelentésének. :D
Először is, a fogalmakkal teljesen tisztában vagyok.
Az atom a sejtek és a vírusok szintjén működik, ezért a vírus kölcsönhatásba tud lépni mindkettővel!!!!!
A levegő is atomokbol áll, így terjed vele a vírus is!!!!!
Ezért mivel atomsugárzás ellen ólmot használnak, az megvédene a vírustól is!!!!! Szerintem!
Erre senki nem gondol!!!!
Nem, nem tudod, hogy mi az az atom.
A sejt atomokból áll, ahogy a vírus is.
A sejt, a vírus és az atom ugyanazon a szinten van!!!!!
Mert Kommunikáció van közöttük!!! Szerinted hogyan tud akkor fertőzni??? Ennyire ne legyél már tudattalan!!!
A vírus a sejtbe kerülve fertőz. Nem az atomba...
A sejt és a vírus még mondhatni „ugyanazon a szinten van”, de az atom nem.
Uff szerintem trollkodik a kérdező. Rossz kategória!
Ha meg nem akkor tényleg elég nagy baj van. Nem az a baj, hogy nincs tisztában az alapvető dolgokkal, hanem azzal, hogy még okosnak is képzeli magát. Hülyének nézi nemcsak azokat, akik csak annyit mondanak, ez egy fság, te hülye vagy, mind azokat, hanem azokat is, akik megpróbálnak normális választ adni a kérdésre, elmagyarázni a dolgokat.
Bár nekem a három felkiáltójel, "tudattalan", Kommunikáció nagybetűvel és ez az összefüggéstelen hadoválás ami zéró fizikai, kémiai, biológiai tudást sejtet, nagyon trollszagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!