Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A vírusok képesek szaporodni...

A vírusok képesek szaporodni az atommagban is???!!

Figyelt kérdés
Gondolom igen, így képesek terjedni a levegőben, mivel az atommokból áll
2021. febr. 20. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 Wadmalac ***** válasza:
85%

"Amúgy meg akik beszóltak nekem, azoknak üzenem, hogy engem az ÉLET tanított"

Khm. Levelezőn és nem működött a posta?

2021. febr. 22. 09:56
 32/90 A kérdező kommentje:

Akkor is, én úgy tudom, hoy az atomok márpedig a vírusok színtjén vannak.

Márpedig ha így tudom, akkor az azért van, mert tény kell, hogy legyen. És mivel a fémek is atomokból épülnek fel és azok oxidálódnak, ha eloxidálódik az atommag, vele együtt a vírus és ennek egyenes kövtkezménye a fertőzés.

Én erre ajánlottam az ólomot mint védelmet, oszt még ti vagytok felháborodva, hogy kitaláltam egy védekezési módszert!!!!!!

2021. febr. 22. 13:12
 33/90 A kérdező kommentje:

Az is hülyeség, hogy a vírus nem él a levegőben!!

A levegő hordozóanyag, benne az atommolekulákkal! Az viszi mindenhova a vírust! Most ti mit okoskodtok?!

2021. febr. 22. 13:13
 34/90 A kérdező kommentje:

A sejteket meg ha kilégzed, akkor a levegőben meg reduplikálódnak, így már eleve olyan sejtet lélegzel be, ami fertőzött!!!!!!!!!!!

Err senki nem gondol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021. febr. 22. 13:15
 35/90 anonim válasza:
100%
Troll
2021. febr. 22. 13:30
 36/90 anonim ***** válasza:
100%

A végén még valaki levédeti az ötleted, és az övé lesz a rengeteg pénz. Itt osztogatod az ötleted.

Egyébként menj be egy természettudományi egyetemre, és ott is add elő ugyanezt, majd meglátjuk, hogy hogyan reagálnak.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

Bertrand Russell

2021. febr. 22. 13:31
 37/90 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire rosszul állna az oldal, hogy ilyen arcpirító trollokra lenne szükség?

Nagyon sajnálnám... ez egy jó kis oldal volt.

2021. febr. 22. 13:33
 38/90 Wadmalac ***** válasza:
87%

"az atomok márpedig a vírusok színtjén vannak."

Ja.

sose zavarjon, hogy egy vírus minimum egy RNS-t tartalmaz, ami önmagában milliárdnyi atomból áll.

Ennyit az egyforma méretről.

"Márpedig ha így tudom, akkor az azért van, mert tény kell, hogy legyen."

Nem. az azért van, mert az információs forrásaid rosszak, vagy xarul fogtad fel.

"És mivel a fémek is atomokból épülnek fel"

Egeeen.

"és azok oxidálódnak"

Előfordul.

"ha eloxidálódik az atommag"

Az oxidáció a komplett atomot érinti, oxid molekula lesz belőle, az atommaggal semmi nem történik, köszöni, jól van.

"vele együtt a vírus"

??????

"és ennek egyenes kövtkezménye a fertőzés."

Mi a f....?

Kérlek, ha egy vírust alkotó fehérjék eloxidálódnak, az azt jelenti, hogy a vírus megsemmisül, szétesik, volt, nincs.

Konkrétan a fertőtlenítő szerek nagy része pont ezt csinálja.

"Én erre ajánlottam az ólomot mint védelmet"

És az miért is jó?

Persze, egy ólomfalon nem jön át a vírus se, de amúgy?

Egyébként az ólom is tud oxidálódni, úgyhogy még a te kissé problémás teóriád szerint sem ér semmit.

Amúgy az ólom mérgező, oxidja is, úgyhogy nem kéne erőltetni.

"Az is hülyeség, hogy a vírus nem él a levegőben!!"

A vírus sehol sem él.

Ha sejtve jut, az örökítőanyagával ráveszi a sejtet az ő sokszorosítására, de ennyi. Ő még ott sem "él".

És amúgy a vírusok a levegőben lebegve hosszabb idő alatt megsemmisülnek, többek közt éppen a fentebb kitárgyalt oxidáció révén.

"A levegő hordozóanyag, benne az atommolekulákkal! Az viszi mindenhova a vírust!"

Hát viszi, az tény.

Azért kell a maszk, hogy kicsit megfogja.

"A sejteket meg ha kilégzed, akkor a levegőben meg reduplikálódnak"

Mi a megmerevedett fókaherét csinálnak?

Amúgy a vírus nem sejt és nem tud szaporodni, csak a testi sejtekben, feljebb írtam. A levegőben nem szaporodik, csak szétszóródik, jut ide is, oda is.

"így már eleve olyan sejtet lélegzel be, ami fertőzött!!!!!!!!!!!"

Nem lélegzel be sejtet.

Legalábbis a vírus nem sejtben jut emberből emberbe.

"Err senki nem gondol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Tényleg nem. Mert hülyeség.

2021. febr. 22. 13:37
 39/90 sadam87 ***** válasza:
100%

Na, most megpróbálok érdemben reagálni, de erre sajnos tényleg csak ennyit tudok:

"Márpedig ha így tudom, akkor az azért van, mert tény kell, hogy legyen."

XD XD XD XD XD XD

"És mivel a fémek is atomokból épülnek fel és azok oxidálódnak, ha eloxidálódik az atommag, vele együtt a vírus és ennek egyenes kövtkezménye a fertőzés."

XDDDDDDDDDDD

"benne az atommolekulákkal"

XXXXDDDDDD

"A sejteket meg ha kilégzed, akkor a levegőben meg reduplikálódnak, így már eleve olyan sejtet lélegzel be, ami fertőzött!!!!!!!!!!!"

(;´༎ຶД༎ຶ`)

¯\_(ツ)_/¯

Na, de egyre tényleg...

"Én erre ajánlottam az ólomot mint védelmet, oszt még ti vagytok felháborodva, hogy kitaláltam egy védekezési módszert!!!!!!"

Kérlek, legalább ezt fejtsd ki, hogyan képzeled el? Vegyük be szájon át? Oltassuk magunkat ólommal? Vegyünk ólommellénykét? Szőjünk ólomból maszkokat? Nagyon érdekelne, hogy ez hogy néz ki a fejedben!

2021. febr. 22. 14:34
 40/90 Wadmalac ***** válasza:
82%

Arany köll. Vagy platina. Nesze neked oxidáció.

:D

2021. febr. 22. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!