Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért Pulzálnak A Csillagok?

Miért Pulzálnak A Csillagok?

Figyelt kérdés
Mármint, ha nézzük őket este szabad szemmel, olyan, mintha néha elhalványodnának picit, aztán újra erősödne a fényük. "Pislákolnának". Fénysebességgel folyamatosan látjuk a fényüket, akkor miért olyanok, hogy kb. minden második másodpercben valami miatt gyengülne a fényük?

2020. okt. 14. 00:25
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
19-es jó nagy gyökér vagy! :D pá!
2020. okt. 15. 00:07
 22/22 anonim ***** válasza:
76%

Itt jól elfajultak a dolgok mióta legutóbb írtam(12-es). Na akkor álljunk neki a felvilágosításnak:

1. Tudományos elmélet címet csak akkor kaphat egy feltételezés(hipotézis ha így jobban tetszik), ha azt tudományos eszközökkel alátámasztották. Azaz az evolúció mikor megkapta az ELMÉLET jelzőtt akkor az emberiség tudományos társadalma elismerte annak az igazságtartalmál. Azaz a tudományos nyelvben és a hétköznapi nyelvben más jelentése van ennek a szónak. Az evolúció egy tudományosan ELFOGADOTT modellje a földi élet fejlődésének. Az tény hogy néha egy hipotézis elméletté válása után felfedeznek benne pár száz év múlva a plusz ismeretek hatására apróbb problémákat, de ez természetes. Ekkor nem fektetnek le egy új elméletet, hanem csak kicsit kijavítják azt ahhol probléma merült fel.

2. Én egy szóval se mondtam hogy az ember a majomtól származik(amúgy tényleg nem, de ez már kifejtésre került a közös őssel magyarázva), csak azt hogy az ember egy állat. Na már most ezt aki megkérdőjelezi az eléggé el van tévedve. Az emberi fiziológia alapján teljesen beilleszthető az ember az állatok soraiba, azon belül is az emlősök oszályába, azon belül pedig a főemlősök rendjébe.

Tanulmányokat meg nem fogok neked keresgetni, többet ér az én időm attól hogy abba öljem, hogy egy olyan személynek keresgéljek neten bármit aki úgyis elutasít mindent ami éppen nem tetszik neki és nem fér bele az eltorzult értékrendjébe. Tudsz te keresni Googelben magadnak bizonyítékokat, ott van napi szinten az emberiség teljes tudása a zsebedben telefon formájában, használd hasznosra is ne csak Facebook miatt használd. Ráadásul a Google kereső annyira inteligens, hogy képes értelmezni a mondataidat még ha minden szót nyelvtanilag helytelenül, nagybetűvel írsz. Amúgy azért se fogok bizonyoítékokat dobálni, mert te vagy aki elutasítja az elfogadott elméleteket és a tudományos körökben annak kell bizonyítékokat felhozni, aki egy másik modellet akar elfogadtatni.

2020. okt. 15. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!