Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyha van egy elméletem egy...

Hogyha van egy elméletem egy betegségrol amit alá tudok támasztani azt hogy tudom "elfogadottá" tenni?

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos betegség ami között találtam osszefüggéseket, be tudom bizonyítani, alátámasztani akár kérdoivekkel és betegekkel akkor ezt hogyan fogják elismerni, kinek kell "bemutatni"? Vagy ez csak akkor ér valamit ha orvos vagyok?

2020. okt. 1. 15:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Mivel tényleg nem tudjuk, hogy pontosan miről is van szó és nem ismerjük a kérdezőt, így megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy hogyan születhetnek olyan kommentek, aminek a lényege az hogy:

- Ugyan már hülye vagy Te ahhoz, hogy bármit észrevegyél .

Ha esetleg olyan jellegű a dolog, amiből akár pénz is származhat, akkor hülye lenne a kérdező mindenki orrára kötni, nem de bár ?

Ha nem tud belőle pénzt csinálni, az erkölcsi elismerésre akkor is jogosult.

2020. okt. 1. 21:53
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt állítja, hogy be tudja bizonyítani, hogy a hipotézise "működik".

Az alap az lenne, hogy elmondja, hogy mi a hipotézise. Az az ő dolga, hogy be is bizonyítsa, mi ennyivel semmit sem tudnánk kezdeni a továbbiakban-csak éppenséggel elmondani neki, hogy van-e szemmel látható hiba a gondolatmenetében, így esetlegesen megspórolnánk neki

egy adag szenvedést egy tanulmány megírásával... Ha nincs, és jó ötletnek tűnik, akkor pedig bátoríthatnánk, hogy folytassa.

Nem érted, hogyan születhetnek ilyen kommentek? Pedig egyszerű, meg is indokoltuk őket egy csomószor...

2020. okt. 1. 22:08
 23/34 anonim ***** válasza:

22,

És ha szakmailag lényegesen feletted áll a kérdező ?

Akkor hogy fogod elbírálni , hogy valóban fontos/érdekes/ritka... stb dologra jött e rá ?

2020. okt. 1. 22:18
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már régen leírta volna legalább a koncepciót!
2020. okt. 1. 22:22
 25/34 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Mivel nem néztem be semmit, már beszéltem erröl orvossal. "

Akkor nem értem, miért nem ő ad választ erre a kérdésre.

Bizonyára jobban tisztában van a "felfedezés" orvosi értékével és az úttal, ahogy ezt orvosi közkinccsé lehetne tenni, mint bári erről az oldalról.

Bizonyára fennáll annak is az lehetősége, hogy a publikálás elismerés orvosi körökben egy valódi orvos közreműködése, támogatása nélkül esélytelen. Minimum szalkektorként kéne egy doki.

2020. okt. 2. 11:15
 26/34 anonim ***** válasza:
62%

Nincs itt semmi látnivaló, emberek - lehet oszolni.

Csak egy troll volt, akinek nagy a hangja.

2020. okt. 2. 11:22
 27/34 A kérdező kommentje:
Teljesen felesleges. A kérdésre megkaptam a választ, hogy hova lehet írni, a többi nem tartozik ide. Adott egy betegség, ha latinul leirom fogalmad se lenne rola,hogy az akkor minek?
2020. okt. 2. 20:43
 28/34 anonim ***** válasza:
62%

Te tudod.

Mindenesetre egy kicsit se tűnsz jóindulatúnak.

Simán lehetett volna írni pár szót róla - HA tényleg valós.

Ha nem, akkor megértem.

2020. okt. 2. 20:58
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmunk sem lenne róla? Nem vagy te egy kicsit nagyra magaddal?

Biológiát végeztem, csak úgy mondom...

2020. okt. 2. 21:10
 30/34 A kérdező kommentje:

De most minek írnék ki ilyet hülyeségböl?:D

Miért érdekel ez titeket ennyire?:D Nektek nem mindegy?

2020. okt. 2. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!