Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyha van egy elméletem egy...

Hogyha van egy elméletem egy betegségrol amit alá tudok támasztani azt hogy tudom "elfogadottá" tenni?

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos betegség ami között találtam osszefüggéseket, be tudom bizonyítani, alátámasztani akár kérdoivekkel és betegekkel akkor ezt hogyan fogják elismerni, kinek kell "bemutatni"? Vagy ez csak akkor ér valamit ha orvos vagyok?

2020. okt. 1. 15:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell jelentetni egy szaklapban, akkor válik hivatalossá.
2020. okt. 1. 15:38
 2/34 anonim ***** válasza:
58%
Hát ehhez azért több kell. Bizonyításnak nem azt hívják, hogy Pali meg Béla is azt mondja amit én. Ha tudományos alapon alá tudod támasztani az állításod, akkor oké. Ahhoz meg bizony orvosnak kell lenned, különben fogalmad sincs róla mit mondasz. :)
2020. okt. 1. 15:56
 3/34 anonim ***** válasza:
39%
Nyugodtan elmondhatod nekünk is, mi meg tudjuk mondani, hogy miben tévedsz. Mert tévedsz, ez biztos, ha azt sem tudod hogy hol jelentethetsz meg egy tudományos cikket. Ja, és mivel nincs alátámasztva, csak azt hiszed, hogy be tudnád bizonyítani, nem elmélet, hanem hipotézis. De valószínűleg még az se:D
2020. okt. 1. 15:56
 4/34 A kérdező kommentje:

Szerintem ez hülyeség. Miért ne lenne fogalmam?

3. Oh biztos meg tudnád mondani láttatlanba :D Írtam hogy alá tudom támasztani. Csak jó tanácsként: Az emberek egy idö után megutálják azt aki folyton okoskodik és mindenbe beleszol. Ezért vagy itt.

Köszönöm a passzív agressziót, nem lettem elörébb.

2020. okt. 1. 16:17
 5/34 anonim ***** válasza:
74%
Miért ne lenne fogalmad? Talán mert pont annyit tudsz egy betegség hatásmechanizmusáról, a test kórélettanáról, mint a szomszédom.
2020. okt. 1. 16:23
 6/34 A kérdező kommentje:
Diplomás ápolono vagyok csak ugy megsugom:))))
2020. okt. 1. 16:37
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Leírtam, hogy mi kell a bizonyításhoz. Hiába pontozod le, attól még igaz.

Már ebből is látszik, hogy nincs fogalmad a témáról. :)

2020. okt. 1. 16:38
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

És az egyetemen biztos baromi sok biokémia volt...

Leírták, mi kell: meg kell jelentetni egy szaklapban.

Úgyhogy dolgozd ki, bizonyítsd, írj egy tanulmányt, és küldd be egy szaklapnak.

2020. okt. 1. 16:43
 9/34 A kérdező kommentje:
Igen, elso éves tananyag, még a dietetikusoknak is van biokémia ;). Jolvan hidd csak el h nincs fogalmam, köszi puszi.
2020. okt. 1. 16:50
 10/34 anonim ***** válasza:

ahamm... Olvasd már el, basszus! "baromi sok"-erre nem válaszoltál,

megteszem helyetted:nemhogy baromi sok, elég biokémia sincs, még orvosin se tanítják olyan mélységében a dolgokat, ami minden esetben elég lenne egy adott gyógyszer kifejlesztéséhez.

Hinni pedig a templomban kell, te kérdezted meg, hogy hogy tudod elfogadottá tenni, ezért mondtuk, hogy fogalmad sincs.

De hajrá, szólj, hogy hova küldöd be a tanulmányod, elolvasom majd.-persze ha egyáltalán megjelentetik, és átesik a lektoráláson...

2020. okt. 1. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!