A titanic hajó ugye kettétört ,de a hátsó része hogyan sülyedhetett el vízszintesen??
Figyelt kérdés
tehát a hajó ugye elmerült első része oké de a hátsó résztől levált még is dokumentumfilmekben is ugy van bemutatva víszintesen süllyedt el hogy hogy ne borult el az oldalára akkor hogyan süllyedhetett el még mindig nem világos valaki tudja??2020. szept. 2. 08:51
11/15 EagleHUN válasza:
Tőkesúlyról hallottál már?
A hajók gerincébe direkt nagyobb tömeget építenek be hogy a borulékonyságot csökkentsék.
Így miután megtelt vízzel továbbra is a gerinc volt a nehezebb és húzta lefelé vízszintesen.
A becsapódáskor be is rogyott és igen lehet az iszap is támasztott rajta így azóta sem borult fel.
12/15 EagleHUN válasza:
Amíg írtam addig már Wad (#10) is megírta a helyes választ. :-)
13/15 A kérdező kommentje:
aha most már naggyából világos !
2020. szept. 2. 13:04
14/15 anonim válasza:
Azt hittem, a flakon víz hasonlat elég lesz. :)
15/15 A kérdező kommentje:
jah az nem de már talán tudom
2020. szept. 2. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!