Van ötletetek arra, hogy a Goldbach-sejtések bizonyításából hogyan lehetne pénzt csinálni?
Engem egyáltalán nem érdekel a tudományos elismerés, a dicsőség, stb ...
Az sem "izgat fel", hogy a nevem a matematika történelmének lapjaira kerülne. Meghallgatnám az ötleteiteket.
Igen, csak éppen ha azt nézed, akkor a csökkenő és növekvő irányban történő elmozdulás lényegében az összeadás és a kivonás.
Ha például egy csak kettővel és hárommal osztható számhoz csak öttel oszthatót adok, akkor mit lehet tudni az eredményről?
Hogy sem kettővel, sem hárommal, sem öttel nem lesz osztható. Ameddig pedig az eredmény a következő prímszám négyzeténél vagyis 49-nél kisebb, addig az eredmény biztos hogy prím.
Itt befejezem.
A következő lépésben cáfolni fogod az eddigiek általános érvényességét onnantól kezdve hogy a prímek emelkedő sorrendű szorzata meghaladja a soron következő prím négyzetét.
Erre viszont már nem fogok választ adni!
Olvasd vissza hogy mit írtam:
"Ameddig pedig az eredmény a következő prímszám négyzeténél vagyis 49-nél kisebb, addig az eredmény biztos hogy prím."
Bocs, de ennél már semmiképp sem mehetek tovább.
Gyakorlatilag mostantól kezdve elkezdeném levezetni a Goldbach-sejtés bizonyításának módját.
Az attól függ, hogy mivel van problémád?
Én nem akarok mindenáron prímeket előállítani, elég ha legalább kettőt bizonyítok.
Hogy hogyan lesz az egyből kettő?
Nos, ha egy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!