Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van ötletetek arra, hogy a...

Van ötletetek arra, hogy a Goldbach-sejtések bizonyításából hogyan lehetne pénzt csinálni?

Figyelt kérdés

Engem egyáltalán nem érdekel a tudományos elismerés, a dicsőség, stb ...

Az sem "izgat fel", hogy a nevem a matematika történelmének lapjaira kerülne. Meghallgatnám az ötleteiteket.

2020. jún. 18. 20:52
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
40%
Jelenleg meg a matematikusok sem tudjak, mire lehetne tenylegesen hasznalni.
2020. jún. 18. 22:21
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

Már előadtad itt máskor is, hogy bebizonyítottad, ami nyilvánvalóan nem történt meg, de ezt most tegyük félre.

A Goldbach-sejtésből következik, hogy a Riemann-sejtés igaz, amiért viszont 1millió dolláros díj van kitűzve, szóval így...

2020. jún. 18. 22:35
 3/42 A kérdező kommentje:

#2-nek:

Én mindössze egyszer kérdeztem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..

Tehát Reichmann sejtés. Oké, megnézem. Köszi.

2020. jún. 19. 18:30
 4/42 A kérdező kommentje:
Bocs, Riemann. XD
2020. jún. 19. 18:31
 5/42 A kérdező kommentje:

#2-nek:

Ezt gyorsan megnéztem, és nekem ez érthetetlen.

Én a Goldbach sejtést ugyanolyan logikai elv alapján tudom bizonyítani, mint ahogy a prímszámok végtelenségét bizonyította Eukleidész.

Persze a kettőnek semmi köze egymáshoz, mindössze a módszer azonos.

A poén az egészben, hogy egyszerűen nem akarom elhinni hogy erre még senki nem jött rá. Úgy látszik hogy a nagy matekosok képtelenek józan paraszti ésszel megközelíteni a kérdést. XD

Külön-külön megfogalmazok három állítást amik helytállóak. Legyenek A,B, és C. A és B állításból levonható egy D, B és C állításból pedig egy E következtetés. D és E következtetéseket összevetve pedig egy F. Mint egy piramis. A Goldbach I sejtés bizonyításából pedig már a bizonyítás közben értelemszerűen következik a Goldbach II.

2020. jún. 19. 18:51
 6/42 anonim ***** válasza:
77%
Én elég nagy összegben fogadnék rá, hogy nem helyes a bizonyítás.
2020. jún. 19. 19:48
 7/42 anonim ***** válasza:
80%
És igen, az erősebb Goldbach sejtésből következik a gyengébb, de ezt egy 6 éves is észreveszi :D Ez utóbbi be is van bizonyítva.
2020. jún. 19. 19:49
 8/42 anonim ***** válasza:
Egyébként én már itt beszéltem veled erről, de te paranoiásan ragaszkodsz ahhoz, hogy el akarnánk lopni a bizonyításod, így az ellenőrizhetetlen.
2020. jún. 19. 19:50
 9/42 A kérdező kommentje:

#6-nak:

Elég nagy összeget buknál. Annyira, szinte primitíven egyszerű logikával bizonyítható, hogy az már "fáj". Nincs olyan eleme, amelynek a helyt állóságát bárki is megkérdőjelezné. Csak megfelelő nézőpontból kell őket összevetni!

#7-nek:

A gyengébb Goldbach-sejtés bizonyítását bár nem ismerem, de biztos hogy hibás az okfejtése. Ezt onnan tudom hogy a gyenge, és az erős Goldbach-sejtés bizonyításai teljes mértékben egymásból következő inverzek. Ha rájöttél az egyikre, a másik egyértelmű.

2020. jún. 19. 21:22
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy hülye bizonyította a gyenge Goldbach-sejtést, szóval biztos lehetsz benne, hogy jó.

És nyugi, tuti, hogy a te bizonyításod viszont nem, mert ha ennyire egyszerű lenne mint állítod, már rájöttek volna, ez 100%...Valami hiba biztosan van benne.

2020. jún. 19. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!