Anyukám szerint valójában nem léteztek dinoszauroszok, ez csak kitaláció és mese. Ez normális?
És szerinte mire jó ez a ,,mese"? Mi a célja?
Úgy értem: valami célja biztos van, mert egy ekkora átverés pénzelése, szervezése, koordinálása, nem kis feladat lenne. Továbbmegyek: Egy ekkora összeesküvés és átverés az emberiség egyik legnagyobb ha nem a legnagyobb teljesítményének számítana. A Holdra szállás ehhez képest egy jelentéktelen kis semmiség. És mindez egy meséért?
A dínós képeskönyvek, játékok, múzeumok, filmek miatt nagyon nem érné meg fenntartani egy ekkora átverést. Már a színészek (paleontológusok és egyéb szakértők) pénzelése miatt sem. Hát még a kövületek, tudományos eredmények szándékos meghamisítása, stb...
A világ legnagyobb emberi összefogása egy értelmetlen átverés lenne? Ezt gondolja édesanyád? :D
22. Nem inkább ide, minden évben van?
Vagy rakjatok ki madáretetőt és akkor látni fog a saját szemével is párat.
A másikra azért gondoltam ,mert állandó.
Csak ott nem biztos, hogy vannak eredeti csontvázak is.
Ahogy már leírták előttem, van tömérdek bizonyíték rá hogy léteztek (sőt, még mindig léteznek... madarak). Nyilván kitaláltak többezer fajt, amikhez fosszília darabokat is készítettek. Unalmas életű emberek ezek a paleontológusok.
Ez nem holmi vallás, hogy valaki eldöntse, hogy hisz-e benne, vagy sem. Megdönthetetlen bizonyítékok vannak rá, és folyamatosan újabbak kerülnek elő.
#14 A krokodil rohadtul nem gyík. Ez nem így működik ahogy gondolod. Abban viszont igazad van, hogy a dinoszauruszok tollasak voltak (meg még mindig azok). Illetve a madarak konkrétan dinók, hisz azokból fejlődtek ki.
Pikkelyes hüllők (Squamata) rendje – gyíkok és kígyók
Ezt innen másoltam ki:)
Tehát a hüllőknek és a gyíkoknak van közük egymáshoz, nem is kevés:)
Másik amire érdekesség-képpen bukkantam, nem ma, még tegnap, csak akkor már nem írtam be ide:)
A krokodilok és a madarak közös sajátosságai
Ez is tök jó, ez is tök izgalmas:):)
Ja, ja, az emberek miért hamisítanának képeket és adatokat, miért írnának kamu cikkeket világító piramisról, ufókról, időutazókról, szellemekről(pfff...), óriás emberi csontvázakról, miért mondanák hogy a citrom gyógyítja a rákot, a tévén keresztül energia küldhető át, a keto diétával lefogyhatsz, és hát évekig sorolhatnám.
Kézzel fogható bizonyíték? :D Hányan ástatok ki itt dinócsontokat? Azt hiszitek el, amit csak el akarnak hitetni veletek ameddig azt fogadjátok el ténynek amit láttok. Tessék, óriások: [link]
Ha ezt az iskolai tankönyvben láttátok volna, soha az életben nem kételkednétek benne, hogy óriások éltek a Földön.
Engem mondjuk hidegen hagynak a dínók, mondhatni agnosztikus vagyok velük kapcsolatban, pl. akár úgy is lehetett ahogy most elképzelik őket a talált csontok alapján, meg akár full máshogyan is. De attól, hogy valaki csak ennyit mond, hogy szerinte nem léteztek, biztos nem mondanám, hogy nem normális. Azt gondolnám talán érdemes lenne megkérdezni miért gondolja ezt, mielőtt minősíteném az embert. De a csordaszellem mindenhol működik, tök mindegy hogy vallás vagy tudomány kategóriában vagyunk.
"Engem mondjuk hidegen hagynak a dínók, mondhatni agnosztikus vagyok velük kapcsolatban, pl. akár úgy is lehetett ahogy most elképzelik őket a talált csontok alapján, meg akár full máshogyan is.2
Khm, arra célzol, hogy egy T-rex csontvázából össze lehet rakni egy zsiráfot is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!