Átlagosnál magasabb háttérsugárzás okozhat emésztési problémákat, bél gyulladást?
Sziasztok! Átlagosnál magasabb, de még normál tartományban lévő háttérsugárzás (0.25-0.30 mikrosievert) okozhat gyulladásos tüneteket?
Kb. Fél éve régi építésű lakásban lakok, ahol magasabb a háttérsugárzás, azóta emésztési, bélgyulladás szerű tüneteim vannak, elképzelhető, hogy emiatt?
Ha nem a sugárzás okozza lehet a vízvezeték csövek.. régi ólomból készültek... De szerintem annak sem kéne befolyásolnia..
Túl kevés?? Miért mekkora sugárzás okoz tüneteket?? Például gyulladást?
"Nem pszichés szerintem, mert már több mint 4 hónapja nem foglalkoztam sugárzással..."
"Hajhullás stb. "még" nincs."
Nem "pszichés"...? Mi? Dehogynem. Bocs, ha felb... bosszantottalak. De ez van. :)
dellfil
Csak szólok, hogy a normál háttérsugárzás NÉGYSZERESE FÖLÖTT lesz csak káros.
A normál háttérsugárzás duplája kifejezetten javítja az egészséget!
Valószínűleg azért, mert beindítja az immunvédekezést.
Viszont azt igen nehéz megmérni, hogy egy adott sugárzás mekkora megterhelést jelent neked. Igazából nem is az számít, hogy milyen a besugárzás - ennél 𝐬𝐨𝐤𝐤𝐚𝐥 fontosabb az, hogy a szervezeteden belül kialakul-e valamilyen sugárzó góc - pl. ha lenyelsz vagy belélegzel sugárzó anyagot.
ERRE kell nagyon figyelni.
Nálad viszont 99%, hogy pszichés hatás van, a maradék 1% pedig kémiai hatás lehet.
"mert annak a kisugárzása sem egészséges!"
Te nem vagy jól.
Normál 220V-os vezeték EGY méterről már nem veszélyes. Egy picikét sem.
Ami pedig az ólomcsöveket illeti: az ólom VÉD a sugárzástól és NEM SUGÁROZ.
Csak persze mérgező.
Szóval ennyit a sugárzás és a mérgezés arányáról.
Ne vedd sértésnek, de nézz utána a rögeszme fogalmának.
Meg a hipochondriának.
Értsd meg, az ilyen pszichés dolgokkal pont az a baj, hogy a páciens rendíthetetlenül hiszi, hogy úgy van, ahogy nincs.
Valld be magadnak, pont azért ide írsz, nem orvoshoz mész, mert tudat alatt te is tudod, hogy megmondaná, nem ettől van a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!