A tojás fehérjetartalma főzés után sérül?
A tojas pont az az etel, amit nyersen nehezebben dolgoz fel a szervezet mint fove.
Nyersen egyaltalan nem erdemes fogyasztani es van egy csomo veszelye is.
Hogy 5 percig fozod vagy 15 percig az tokmindegy.
Nyersen fogyasztva oigen nagy eseélye van valami fertözésnek.
MEgfözve nem fertözö és jól emészthetö
nyersen nem jo az avidin es a szalmonella-veszely miatt.
Semmifele elonye nincs a nyers tojas fogyasztasnak, inkabb hatranya.
Ezek tenyek, a tobbi csak duma.
"egy tojás fehérje tartalma kb. 10 gramm, és nagy része a sárgájában van. "
Nem, a feherjeben, a sargajaban inkabb zsir van, de azt is meg kell enni, mert jo zsirok es jo tapanyagok.
A szervezeted aminosavakbol epiti fel az izomzatot, ugyhogy igen, felhasznalja arra is meg ezer mas dologra.
Nem kell ezen ennyit agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!