Így is finom? ( Lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Tükörtojás csak frissen ,melegen finom vagy kihűlve is az,par órával elkèszülès után? Tálalhatom kihűlt állapotban vagy melegitsem meg elötte?Azert fontos,mert nem magamnak csinalom(en nem eszem ilyet)2017. febr. 20. 01:47
1/5 anonim válasza:
A tükörtojás akkor az igazi amikor friss. Olyankor a sárgája még olvadt, a többi meg lágy és puha. Viszont kihűlve se sokkal rosszabb. Melegíteni melegítheted, de nem fogja visszaadni azt amikor frissen van kész.
2/5 anonim válasza:
És a tükörtojás sárgájának lágynak kell lennie, ha melegíted, akkor ez már megkeményedik, ha előre lesütöd, akkor hűtőben kell tartanod...szóval mi a fenének kell előre sütni , másfél perc alatt készen van.
3/5 anonim válasza:
En szeretem hidegen, ráadásul csak úgy az igazi nekem, ha a sárgája is meg van sütve, de még nem találkoztam olyannal, aki szinten így szerette volna. Csinálj inkább mást, ha nem tudod frissen tálalni
4/5 anonim válasza:
Én kizárólag frissen, melegen eszem, de a párom gyakran viszi munkába. Előző este süti meg. Finom úgy is, de emberfüggő, hogy milyen sokat veszt az élvezeti értékéből a frisshez képest.
5/5 anonim válasza:
Én imádom hidegen is, de párom pl. melegen szereti, hogy folyjon a közepe pict.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!