A cicákra nézve hány fokig biztonságos őket kint "tárolni"?
Nem szoktak megfagyni. Kvázi vadállatok... Már amelyik. A "mienk" télen nem tudom, önellátó-e, de máskor biztosan, szóval belevaló cicc. Jó dús bundát növeszt és elvan kint.
Még idézőjelben sem tárolom, ő konkrétan ott él, viszonylag a természetben (2 falu közt lakunk).
Mivel etetem is, főleg télen, van miből fűtenie, így főleg kis esélye van megfagyásra, bár van egy bélelt házikója is (de amúgyis találna valami helyet).
Azt csodálom, amikor a hordóból a jégről iszik (a tálkájában levő vízre sose nézett rá, nem erőltetem). Fene tudja, nekem már a kb. 10 fokos víz is durva, ami ilyenkor jön a csapból... Puhány ember vagyok.
Benti macska nem fogja kibírni kint! Maximum fokozatosan szoktathatod hozzá.
Kiscicák anyjukkal együtt kirakva sem fogják kint bírni, hacsak az anyjuk nem talál nekik valami jó meleg almot, padláson, kazánházban stb.
Felnőtt kinti cicák jól bírják, de ők is elbújnak meleg helyekre padlásokra stb inkább, nem a havon alszanak!
Biztosíts a kinti macskáknak is száraz jól szigetelt helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!