Hogyan lehet pontosan meghatározni, hogy a kanalam milyen anyagból van, és hogyan tudnám pontosan reprodukálni?
Semmilyen, nekem nem fontos hogy én házilag tudjam megcsinálni, nekem csak a végeredmény számít, 40 éve eszek ezzel a kanállal sosem ettem még mással étteremben sem és már csak 2 darab maradt a készletből, szóval ideje elkezdenem gondolkozni, hogyan tudnám reprodukálni! Természetesen utána néztem, kínában gyártották 1914ben, érdekesség hogy amikor szüleim megvették születésem előtt 5 évvel, akkor mai árra átsszámítva kb 1000ft-t költöttek az egész készletre, és sejtésük sem volt róla, hogy ilyen régi.
100ezer ft-ért felkutattam, hátha valakinél van még teljes készlet, egy amerikai családnál találtam pontosan ugyan ilyet, ők rájöttek hogy valszeg sokat érhet nekem ha odáig elmegyek egy kanál készletért, ezért azt mondták hogy 2000dollárt kérnének érte, nekem a reprodukálás több szempontból jobban megérné, még ha drágább is.. ötlet?
Ha ilyen régi, akkor akár lehet ónból, alpakkából is.
Az anyagát biztosan megállapítaná egy szakember, vagy kis utánanézéssel te is.
Legyárttatni biztos nem 5 forint, eléggé rétegigény, és kis tételben nem is tűnik olyan egyszerű feladatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!