Milyen technikát használ játékmester az "itt a piros, hol a piros" játékban? Mi okozza a játékos tévedését? (három kártyalapos változat, részletek lent)
Arra a verzióra kérdeznék, amikor kártyalapokkal játszák a játékot és nem gyufásdobozzal + szivacslabdával.
Mi a magyarázat és a trükk?
meglátásom szerint az emberi taplóság okozza a trükk sikerét.
A technikát te is tudod, a legeslegelején kiveszik a szivacsot. Örök életű trükk, mert hiszékeny buta taplók mindig lesznek.
Pont nem a szivacsos verzióra gondolok, mert azt ismertem. A másik módszer (két jolly + egy kőr ász) érdekelne. Néhány magyarázatos videót láttam, de azok nagyon fatengelyesek voltak.
Amikor fel sem veszi kézbe, megmutatja , majd átrendezi. mégis becsapja az embert típus érdekelne.
Azt értem, hogy része a beetetés, amikor nem csinálja a trükköt, amikor benfentest hagy nyerni, stb, és ettől elbízza magát a paraszt, de hogy kúrja át, amikor "trükközik"?
Félreértés ne essék, gyermekkoromban egyszer lehúztak, én nem akarok pirosozni, és már egyébként is kinőttem belőle. csak érdekelne a trükk. (47/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!