Örökmozgót létre lehet hozni?
"Nem mechanikus, hanem elektronikusat, ami előállítja magának az energiát és ezáltal soha nem áll le."
ilyen van. méghozzá egy magyar fejlesztette ki. és jóval több energiát termel, mint amit elfogyaszt:)
ÖÖÖ ezt nem hiszem bocs.. linkeld.. ha van mit..
Az univerzumos vagyok. Te aki cáfolod azt hogy sosem áll meg a test, tudom igazad van, behatások lelassitják..
Tehát fizikailag lehetséges lenne ha semmi hatás nem lenne.. de mivel van ezért örökmozgót nem tudunk létrehozni. S csak feltételeztem dolgokat. Ezek csak elvek.
Termodinamika I főtétele mondd vkinek vmit?
Következménye hogy perpetuum mobile nem szerkeszthető
bocsi, én csak egy hülye gépész vagyok
rengetegen állították már azt hogy sikerült...aztán idővel kiderült hogy mégse teljesen úgy van ahogy állították:)
de ezt úgyse fogja senki megérteni aki nem ismeri a termodinamikát és/vagy nem gépész
Mert ha ismerné akkor nem állítaná azt hogy létezik örökmozgó. És lehet hogy nem éppen most állították fel a termodinamika törvényeit, de attól még igenis jók! Ha nem lenne bizonyított, nem törvényeknek hívnánk őket...
Lehet hogy idővel lesznek bővítések, de nem fogják cáfolni a jelenlegieket. Mint ahogy Einstein se cáfolta meg a Newtoni mechanikát, csak jó alaposan kibővítette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!