Hogy lehet hangrobbanást gerjeszteni?
Te nem Fogarasi Árpád vagy véletlenül?
Mi a véleményed arról, hogy át kéne állítani a lőszergyárakat tápkockagyártásra, aztán harci helikopterekről végiggéppuskáznák az országot, hogy jó legyen a termés?
Nem hangrobbanást értelmetlen csinálni, hanem te beszélsz értelmetlen hülyeségeket, amiket még te sem értesz.
Menj, aztán rázd meg jól 17 kHz-cel a hülye korongodad :D
https://www.youtube.com/watch?v=FzNCSihFRHY&feature=kp
Ki mondta, hogy rázom a korongot? Szerintem meg te nem fogod fel, miket írok, mert mindig másról beszélsz.
Jó ötleteket írjál inkább...
Én azt hiszem, értem, hogy hol siklott ki szegény.
Ha sok hangkeltőt használ, akkor a következő beleütközik az előző hangjába - még azelőtt, hogy egy teljes hullám lefuthatna.
Ugyan ennek köze nincs a hangrobbanáshoz - de e felett már nagyvonalúan átsiklik.
Azóta már elég sok mást is írtam... Utoljára azt írtam, hogy a lyuk nyílt-"zárt" állapota közt keletkező légnyomáskülönbség változást kéne felgyorsítani.
Amúgy meg nekem olvasnom kéne a ti remek megoldásaitokat, nem sajátokon elmélkedni.
Már a legelején megmondtuk, te idióta: pörgess meg egy rotort (valamilyen lapátkereket, pl. ventilátorét) akkora fordulatszámmal, hogy a lapátok vége hangsebesség feletti kerületi sebességgel haladjon, és kész a folyamatos hangrobbanás.
A te ötleteidnek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!