Egy óra igen intenzív eröltetett kerékpározás után nem, de reggelente ébredéskor hullafáradt vagyok, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 07:43
11/15 Ginseng Titusz válasza:
Sok sületlenséget hordtatok össze kedves hozzászólók. A hatvan év egyáltalán nem "kor" még. Aki addig rendszeresen mozgott, - uram bocsá' - dolgozott, annak a kerékpározás semmiség. Ott van a kutya elásva, hogy rosszkor kel fel a kérdező. Próbálj fél órával hamarabb kelni, és este akkor lefeküdni, amikkor valóban elálmosodtál. Előfordulhat, hogy te egy reggel négyórai kelő lennél, de hatkor kelsz. Próbáld a felkeléseidet félórákkal előrébb tenni, amíg kiderül majd, mikor illik este lefeküdnöd.
12/15 anonim válasza:
Nem értem miért kapsz 60 évesen vérnyomáscsökkentőt, ami lenyomja a vérnyomásodat egy 30 éves ember normálisnak mondható szintjére? Ez már bosszantó. Lehet hogy a vérnyomáscsökkentő már úgy tönkre vágta az érrendszeredet, hogy ez okozza a bajt. Erre még nem gondoltál?
13/15 A kérdező kommentje:
A jelenleg elfogadott orvosi protokoll szerint, a vérnyomást 130/90 fölött magasnak tekintik és vérnyomáscsökkentőket szedetnek.
2011. okt. 12. 12:34
14/15 anonim válasza:
a jelenleg elfogadott..... én nem fogadom ezt el. A vérnyomás, a koleszterinszint, a vérzsírszint ezek mind egyéni értékek, nem lehetne embereket beskatulyázni egy értékhatáron belülre. Ez nem helyes. Hatvan évesen ez a vérnyomás jobb mint tökéletes. Én nem hagynám magam átverni. Egyébként szerintem csak vitamin-hiányod van, próbálj meg elkezdeni egy jó fajta multivitamint szedni, tapasztalni fogod hogy több energiád lesz. Én ötven éves vagyok, a dr Lenkei közepesét szedem, és 8 éve nem szorulok gyógyszerre.
15/15 A kérdező kommentje:
Napi 6 -ot ?
2011. dec. 6. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!