Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kerékpározás (nem szobabicaj...

A kerékpározás (nem szobabicaj), tényleg nem formálja a belső combot fent?

Figyelt kérdés
Munkatársam szerint nem formálja, csak lejjebb és hátul. Én fentről szeretnék fogyni, de nem ezért kerékpározok. (Járok már több, mint fél éve edzőterembe heti háromszor, de a combom belső, felső részéről még nem igen sikerült fogynom.)
2011. aug. 26. 23:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincs helyi fogyás. Lehet, hogy onnan jön majd le utoljára.
2011. aug. 27. 00:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs, de lemenni akkor sem akar az a háj onnan. :) 1 év múlva csak lemegy, nem? :) Nem lenne vészes a lábam, ha az a háj ott nem lötyögne és dudorodna...
2011. aug. 27. 00:08
 3/14 anonim ***** válasza:
A formálás és a fogyás két dolog. "Formáláskor" izmot szedsz föl, hogy ne legyen löttyedt egy terület. A fogyás pedig a háj eltüntetése, amit a szervezet nem feltétlenül onnan épít le, ahol dolgoztatod.
2011. aug. 27. 00:17
 4/14 A kérdező kommentje:
Én fogyni és formálódni szeretnék azon a területen. Ennél vékonyabb és feszesebb combot szeretnék. Azért írtam a formálódást, mert szeretném, ha fogyna is és izom legyen ott, ne lötyögő háj. :)
2011. aug. 27. 00:21
 5/14 reptoid tudós 2 ***** válasza:
Nekem formálta, olyan a combom, mint egy agárnak!
2011. aug. 27. 00:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Szóval a napi kétszer 5 km bicajozás segít alakítani valamit ott fent? Megyek emelkedőn és lejtőn is, nem sík terepen járok és göröngyös utakon is kell haladnom, mert munkahely épülete előtt is pl. 2 kiserdő van, ahol keskeny és hullámos az út. Emelkedőn még sokszor tolom a bicajt, nem megy a végig tekerés. 2 hete van bicajom és a héten kezdtem vele melóba járni, de edzőterembe is ezzel járok, ami heti 3 nap plusz kétszer kb. 2 km. Oda sem igen sík terepen megyek, de nem olyan dimbes-sombos, mint melóba. Ma többet mentem, mert ha edzés után boltba kell menni vagy dolgom van, azt az utat is bicajjal teszem meg.. :)
2011. aug. 27. 00:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Az kevés , napi 2 X 5 km. Inkább egyszerre tekerd le a 10 km-t. Én 15-16 km szoktam tekerni naponta, egyhuzamba 45 perc alatt.
2011. aug. 27. 00:30
 8/14 reptoid tudós 2 ***** válasza:

Napi 2*5 km az semmi.

Egyhuzamban próbálj 15-20 km-t tekerni minden nap. Az kb. egy óra, de inkább kevesebb.

És az első fogaskereket állítsd a legnagyobbra, hogy dolgozzanak az izmok rendesen, ha könnyű hajtani, nem sokat ér.

2011. aug. 27. 00:31
 9/14 reptoid tudós 2 ***** válasza:
Látom hasonló a véleményünk az előzővel :)
2011. aug. 27. 00:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Formához-izomépítéshez-Nagy súllyal guggolás és tömegnövelő étrend kell.

Eltüntetni róla a zsírt-diéta,ügyelve a kalóriadeficitre és bármilyen súlyzós edzés,vagy aerob.

A kettő egyszerre nem megy.Diéta alatt nem tud miből építkezni az izom.

2011. aug. 27. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!