Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mi annak az örökmozgónak a...

Mi annak az örökmozgónak a neve amiben golyók vannak és mindíg ellendül a szélső majd a lendülettől a másik szélső?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 23:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Mi annak az örökmozgónak a neve amiben golyók vannak és mindíg ellendül a szélső majd a lendülettől a másik szélső?

Szerinted ebből egy játék nevére lehet következtetni?"

Ne haragudj, de veled nem stimmel valami, ha ebből nem jöttél rá. Esetleg nem láttál még olyat, de azt kétlem.

2011. jún. 27. 00:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Az örökmozgó (perpetuum mobile) olyan hipotetikus gép, amit, ha egyszer beindítunk, örökké mozgásban marad, miközben nem von el energiát a környezetétől és a belső energiája is állandó szinten marad.

Szerintem ezért gondolt mindenki másra. =)

A "Szerinted ebből egy játékra lehet következtetni" voltam.

2011. júl. 8. 23:20
 13/14 A kérdező kommentje:

örülök hogy meggugliztad a leírást...de már megkaptam a válaszokat a kérdésemre....

fölösleges kötekedésnek pedig itt nincs helye....

de ha itt ki tudod magad élni akk hajrá! XD

2011. júl. 8. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
newton bölcsője vagy newtoni inga
2017. jan. 1. 20:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!