Létezik olyan, hogy 1 méter? Ez a mértékegység hogy létezik?
18
és köszi az értelmes válaszokat, mint például az utolsó. ezt az egészet azért kérdeztem, mert nem értettem hogy lehet valamit kb saját magával definiálni, azaz ahogy mondtad 1 méter amit a fény (kerekítve) 1/300 milliomod sec alatt tesz meg, a fénysebesség pedig 300 millió m/sec
Tehát: c=300 millió valami/másodperc, ahol valami = 1/c-ad valami által definiált harmadik valami.
Tipikus stréber vagy, aki megírja 95%-osra az érettségit, mert szépen bemagol minden képletet, de nem látja az alap összefüggéseket.
Szó sincs arról, hogy saját magával definiálna bárki is valamit, amikor azt mondja, hogy 1 méter az a távolság amit a fény a másodperc 1/299 792 458-ad része alatt tesz meg...Nem kell tudnunk a fény sebességét ehhez.
ezért utálok bármit feltenni a magyar gyik-on, mert vannak ilyen emberek mint ti. érdekes máshol nem kapok ilyen hülye válaszokat, csak most itt.
lmao nem vagyok stréber, de viszont rólad lesüt hogy te mi vagy.
utolsó kommentelő, látom nagyon ráérsz & nincs semmi dolgod. amugy meg előző, te meg nem értetted meg mit kérdeztem ugyhogy amit nem értesz meg arra ne válaszolj
Inkább azt kérdezném mi a brutális egy mai alap szintű érettségiben 95%?
Józan paraszti ésszel, 4 jegyű fügevénytáblával, és komoly odafigyeléssel 0 tanulással megírható.
De még függvény tábla nélkül is kb. 2 nap felkészülés 18 éves fejjel.
Ha eljutsz egyetemre, és mért ne jutnál, ma már mindenkit felvesznek, rájössz 1 átlag nehézségű ZH (dolgozat) egyenértékű egy érettségi tananyagával. Esetenként durvább is. /Sokkal/ És 18 éves fejjel kerülsz oda is.
Nah mindegy.(Inkább azon csodálkozom, hogy lehet 40-50-60%-os érettségiket írni.)
igen igazad van, csak a fizika oktatás épp ugyanolyan rossz vagy rosszabb, mint sok más tantárgynál, legalábbis a mi iskolánkban. ami itt emelt szintű tananyag az ott alap és úgy veszik hogy már azt érkezéskor tudja mindenki.
Sokan mondták hogy megoldható 0 tanulással, én el is hiszem, mert ha valaki az egyetemen van, akkor ott gondolom normálisan megért mindent mert jól oktatják, és könnyen állítja ezt. de amilyen oktatást mi kapunk, az semmit nem ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!