Létezik olyan, hogy 1 méter? Ez a mértékegység hogy létezik?
őszinténszólva én ennek a cikknek az első mondatát olvastam csak el, de abban a lényeg benne van
the velocity of light has been decreasing exponentially since the creation of the universe.
ne teológiai oldalon próbálkozz tudományos dolgoknak utána olvasni szerintem.
erős gravitációs mezőben meghajlik a fény, aztán ha úgy veszed, hogy egyenesen mozgott, akkor nyilván más eredményt kapsz, de ezt már egy ideje ismerik...
Itt egyedül vagy kérdező.
Egyrészt nem teológiai oldalakról kéne tudományos ismeretekre szert tenni, hanem elmenni fizika szakra TTK-ra pl.
Másrészt, ez közel 40 évvel ezelőtti elmélet, bizonyítottan hibás teória, közel negyven éve el is vetették. (Észlelhető következményei lennének)
Másrészt a kérdés feltevés témájából, valamint a felületes ismeretekből arra lehet következtetni, fizikai ismereteid nem haladják meg egy átlag érettségivel rendelkező emberét.
A korod nem lényeg, a tudásod ami számít.
De mielőtt itt linkelgetsz legalább olvasd át mit is
"For example, a modest 2-fold decrease in the velocity of light would result in a 4-fold decrease in the amount of matter, or amount of energy in the universe. There is no evidence that any of these kind of changes are occurring in our universe."
De mindegy, vitatkozz tovább, sok értelme úgy sincs, a kérdésre a választ már megkaptad, magad lejárattad.
igen oda megyek, és valóban nem haladja meg jelenlegi fizikai tudásom egy 95%-os érettségisét.
és nem ez volt a célom, nem én kezdtem el flamingezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!