Mágnesmotor; üzemanyag nélküli forgómozgás; létezhet?
Dehogynem fogják, pénzért mindent... Nézd csak meg Egelyt, vagy tíz éve (esetleg több) szórakozik az áltudománnyal, embereket ver át, milliókat tüntet el, és azóta is ott tart, hogy már majdnem kész az ingyen-energia gépe, csak még kéne hozzá egy befektető aki ad neki pár tíz milliót (mikor épp mennyit akar).
Közben mindig csak szupertitkos találmányai vannak, amiből csak részletet mutat meg, amikor ízekre szedik, és bizonyítják, hogy ezért és azért nem működik, akkor bedobja, hogy "hát igen, az a titkos rész!". És soha nem derül ki semmi.
Az első négyperces videóval ugyanaz a gond: a vízmolekula energiaszintje alacsony. Ő nem akar szétesni, mert neki az nem "éri" meg (elvégre, amikor reagált az oxigénnel, energiát adott le). Tehát amikor a H2O molekulát szét akarod szedni, energia kell. Mint írtam, a magfúzió ennek ellenkezőjét csinálja (és valószínűleg az az emberiség valóban tiszta, valóban létező energiaforrása - Franciaországban épül az európai kísérleti erőmű, az ITER, ami hidrogént fuzionál héliummá). Tehát amikor valaki azt mondja, hogy vízautó, akkor ezt csípőből tudhatod, hogy a) átver b) veszteséges a téma.
A víz szétbontásához energia KELL. És egyébként, pontosan annyi, amennyit a hidrogén + oxigén elégetésekor keletkezik (+ veszteség). De mivel tökéletes gép nincs, veszteség mindig lesz - így tudhatod, hogy a víz szétbontásakor keletkező gázokat elégeted, maximum annyit kapsz vissza, mint amennyit a bontásba befektettél. De mivel a gépnek lesz hangja, fog melegedni, így az energia felhasználása nem 100% (hiszen a hang, a hő mind veszteség, ami nem az autó hajtására fordul).
Olyan megoldás azonban van, hogy a benzin elégetésekor keletkező hulladékhőt hasznosítja - a víz forráskor eléggé kitágul (gőznyomás), így megfelelő motornál megfelelő beállítással némi vízfecskendezéssel a hatékonyságot növelni lehet. Nem ingyen energia, hanem az elégetett benzin energiájából többet használunk fel. De ez nem titkos, nem tiltott, teljesen ismert, csak legtöbbször nem éri meg, mert a rendszer üzemeltetése, beállítása, gyártása drágább, mint a spórolás. De az más téma.
De visszatérve a csodás videóra: szokásos összeesküvés elmélet. Mind meghaltak, megölték, de a találmányukról tudunk, valahogyan, valakik. mert az olajlobbi keze mindenhová elér, csak éppen a bizonyítékokat nem tudja eltüntetni...?
És utolsó kérdés: miért jó az olajlobbinak (vagy éppen aktuális lobbinak) ezt eltüntetni? Miért jó méregdrágán, veszélyesen energiát előállítania? Akinek a kezében korlátlan energia, az olyan pénzre és hatalomra tenne szert, amiről egyik cég se álmodhatna. Megnyílna az űrkutatás, új, sosem látott iparágak nyílnának, korlátlan energiával benépesíthetnénk más bolygókat. Ezt elindító vállalkozás akkora előnyre tenne szert, ami nem volt a történelemben. De egyik se teszi, csak öli a tudósokat (legtöbbje amúgy sohasem létezett, és pláne nem halt meg, az összes utalás csak konteós blogokon szokott létezni rá...). Közben tonnaszámra vannak "biztosan működő" gépek youtube-on, millió honlap összeszerelési tippekkel.
Gondoljuk végig:
Az akármilyen-lobbi tehetetlen, hiszen a neten tonnaszámra vannak ingyen-energia gépek. Ez esetben miért fizetik a feltalálók a mai napig az áramot, benzint, akármit? Hiszen nem ölik meg őket. Korlátlan hatalommal nem bonyolult egy youtube feltöltő pontos lakcímét megszerezni. Egy amerikai, egy xy országbeli rendőrségi végzés, és már név szerint tudom, ki és hol rakta fel a videót. Akik büntetlenül gyilkolnak, kétlem, hogy ez problémát okozna... Talán nem működnek a gépeik mégsem?
1.Mindenkit nem ölhetnek meg aki feltesz youtubra egy videot...
2.A Boday Árpád video végét sztem meg sem nézted...Ott Dr. Szarka Ernő(A találmányi hivatal elnöke) elmondja ha valaki feltalálna olyan szerkezetet ami több energiát bocsát ki mint amennyit belefektettek akkor szomorú szívvel azt mondhatjuk EZ NEM MŰKÖDHET RÉVÉN...)
Erre válaszolj légyszíves miért mondta ezt???
Dr.Egely Györgyöt SZÁNDÉKOSAN TÁMADJÁK h el lehetetlenítsék és az olyan szkeptikusok mint te el is hiszik h csaló..Csak ha csaló és mindig csak behúzza a zsét eredmény meg nincs akkor miért nem csukták még le csalásért??Erre is kérnék egy ésszerű választ tőled.
Az a helyzet hogy neked van 1-2 egyetemed és amit ott tanultál szentül elhiszed..Pedig a fizikának vannak olyan területei amiről még TE sem hallottál.A tiltott fizika.Miből gondolod hogy speciálisan elhelyezett mágnesekkel nem lehet létrehozni olyan szerkezetet ami szabad energiát ad.Mert hogy milliószor megvizsgálták a mágnest és nem lehet..jah persze..Mert neked nekünk ezt mondják és mindenki elhiszi hiszen ki merné kétségbe vonni egy tudóscsapat eredményeit?Én biztos nem...Én egy összeesküvés elméletben hiszek..Hiszem azt h az egyetemeken sem úgy tanították neked a fizikát ahogy az valóban igaz.Persze az alap newton maszlag meg stb..törvények de van olyan fizika amit csak egy nagyon szűk tudós kör tud.
1. Nem ölhetik meg, tehát a találmánya kikerülhet, vagyis mindenki használhatja. Mégsem használja senki - miért? Az elmű még fizet is (kénytelen) a visszatáplált energiáért. Mégsincs szinte senki ebben az országban, holott te állításod szerint 200-300e Ft és korlátlan ingyen energia. Maximum egy-két év alatt visszatérülő befektetés. Mégsincs sehol. Miért?
2. Ha előáll egy feltaláló, aki bizonyítja, hogy miből, hogyan működik, akkor a tudományos világ EL FOGJA FOGADNI. Igen, szét fogják cincálni, lemérek, megvizsgálják, de ha működik, el fogják fogadni. Einstein elméletét is elfogadták, pedig olyan, akkor majdnem "perverz" ötlettel állt elő, hogy a fénysebességet megközelítve a testek tömege nő, sőt, a hosszúságuk is csökken! Sőt, az idő is lassul! Erre a legtöbben horkantva felröhögtek. De az elméletét megvizsgálták, szétcincálták, ellenőrizték. Ma ennek hála működik a GPS-ed, pedig Einstein bizony keményen felrúgta az akkori világképet.
Mi a különbség a mai ál-feltalálók és Einstein között? Einstein bizonyította az állításait. A mai ál-feltalálók pedig nem bizonyítanak semmit - amit igen, az mind-mind könnyen bizonyíthatóan hülyeség.
Te egyébként elolvasod amit én írok? Mert ha nem, szólj, és abbahagyom :) Már leírtam, leírom mégegyszer, utoljára:
A mágnes, akárcsak a gravitáció NEM VÉGEZ MUNKÁT. A mágnesnél pontosan ugyanakkora energia kell egy fém (vagy másik mágnes) eltávolításához, mint amekkora energiát nyersz azzal, hogy a mágnes vonzza. Tökmindegy, hogyan helyezed el. Ugyanaz, hogy mindegy, hogyan helyezel el egy dombot - a gravitáció sem végez munkát. Esés (vagy gurulás) közben a test pont ugyanannyi energiát ad le, mint amennyi szükséges az eredeti állapot visszaállításához.
Ezt most írtam le utoljára. Próbáld ki, ha nem hiszed. Fogj egy rugós erőmérőt, és nézd meg magad. Mekkora erőt fejt ki a mágnes miközben vonz valamit, és mekkora erőt fejt ki a karod, miközben elhúzza a mágnestől. Sőt, mérő sem kell, csak egy rugó - Mérd meg a rugó hosszát, amikor a test majdnem hozzáér a mágneshez, és mérd meg, mekkorára nyúlik, amikor el akarod onnan húzni. Ugyanakkora erő szükséges. Ne hidd el, mérd meg. Erre alapszik a tudomány. Mi ezt megcsináltuk általános negyedikben, te próbáld ki most. Nem kell ehhez semmi tiltott fizika, sőt, milliós meg százezres összegek sem. Az egész mérés kb 1000 Ft. Sőt, lehet otthon is megtalálsz hozzá mindent ami kell. Hajrá.
Egelyt persze, hogy szándékos támadják, hiszen évtizede folyamatosan hazudik és csal, ferdít és valótlant állít. Egyetlen valódi találmányt se hozott össze, viszont mai napig talál olyan befektetőt (vagy egyszerű közembereket) akik hisznek nekik. Az, hogy törvényileg nem lop, az nem ugyanaz, mint hogy valójában nem lop. Ha te önként adsz nekem pénzt, mert én állítok valamit, de azt te feléd sohasem teljesítem (és nagyon okos szerződésem van róla, amiben ez benne is van) - akkor törvényileg te támogattál engem, valójában én megloptalak téged.
Értelmes ember nem tagadja a földönkívüliek létezését. Azt tagadja, hogy idefurikáznak, hogy idős néniket lopjanak el, és félhomályos felvételeken tűnjenek fel. Minden bizonnyal van ebben a világegyetemben még rajtunk kívül - és egészen biztos, hogy nem szórakoznak azzal, hogy embereket lopjanak el.
A Holdon meg azért nem járt azóta ember, mert a Holdon nincs semmi olyan, amiért irtózatos költséggel missziót kéne indítani. Mai áron, CSAK A HOLDRASZÁLLÁS (egy misszió) olyan 18 MILLIÁRD DOLLÁR. Ez a magyar ÉVES GDP 46 szorosa. És ebben nincsenek benne a járművek fejlesztése, és hasonlók. Amerika a hidegháború miatt erőltette, extra adókat szedtek be miatta. Ma egy ilyen próbálkozás forradalomhoz vezetne (és folyamatosan vágják a NASA költségvetését). És tegyük hozzá, az emberek pár napot voltak ott. A Curiosity 2012 óta a Marson van, megállás nélkül dolgozik, és a teljes küldetés ára 2.5 milliárd dollár. Tehát a marson működtetni egy robotot (MARSON - NEM A HOLDON) három évig hetedannyi pénzbe kerül...
Egyébként jópár szonda kering a Hold körül, sőt, a kínaiak most raktak le egy robotot. A Mars köré nemrég ért oda az indiai szonda, és a Curiosity 2012-ben landolt - egy trabant tömegű szonda.
A robotok biztonságosabbak, SOKKAL olcsóbbak (nem akarnak hazajönni, nem kell létfenntartás, és hasonló szamárságok, amihez pl az emberek valamiért ragaszkodnak).
De ezennel zárom soraimat. Te is egy megrögzött hívő vagy, látom. Én ajánlom, hogy kísérletezz, írtam amit ki is tudsz olcsón próbálni, ne pedig elhiggy minden baromságot. Ha kicsit tanulsz, kutatsz, nagyon gyorsan rájössz, hogy bizony a fizika az matek + természetes törvényszerűségek. Ezeket nem az ember találta ki. Ezeket az ember megfigyelte. Ezt az utat, ha akarod, te is végigjárhatod. Persze hihetsz összeesküvésekben, meg tiltott fizika (ami önmagában baromság, a fizika a világ törvényeit ÍRJA LE. Nem kitalálja: leírja. Ergo nem lehet tiltani). Tehát, hajrá. Nem kell nekem sem hinni, próbáld ki! Ez a szép a tudománynak: ellenőrizhető. Ezért nem tudomány a "tiltott fizika" mert nem ellenőrizhető :)
Szóval, ha van érdemi vita felvetésed, szívesen reagálok, de ha csak mantrázod tovább, hogy "ez így van ez így van ez így van" akkor feladom, legyél boldog, ha neked az jó :) Csak jusson eszedbe mindig, hogy a számítógéped a hülye fizika alapján működik, míg a tiltott fizika csak youtube videókat ad neked :)
1. Nem ölhetik meg, tehát a találmánya kikerülhet, vagyis mindenki használhatja. Mégsem használja senki - miért? Az elmű még fizet is (kénytelen) a visszatáplált energiáért. Mégsincs szinte senki ebben az országban, holott te állításod szerint 200-300e Ft és korlátlan ingyen energia. Maximum egy-két év alatt visszatérülő befektetés. Mégsincs sehol. Miért?
azért nem használják mert sok a szkeptikus mint pl te.Te is azt mondod h Boday Árpád találmánya hülyeség h 0voltból 30kw-ot csinál..Pedig szerintem okosabb ember volt mind itt az egész regisztrált forumozó.Szerintem azért sem használja senki ezt a találmányt mert nincs róla írásos anyag.Hol van leírva hogy így és így kell megépíteni.Csak annyit tudni hogy vákuumcsöves vmi szerkezet...De ha te tudod minek az elvén működik építsük meg 200-300eft én adom a pénzt te meg a tudást..Én biztos vagyok benne h működik!200-300eft meg nem nagy összeg ha mégse jön be..
Sir Butcher!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Yz..
ezt a videot tekerd 42:00perchez és nézd 10 percig..Itt mondja el Kisfaludy úr hogy az egyetemen sok a BÓLOGATÓ JÁNOS és nem egészen úgy tanítanak a mágnesről ahogy kéne;) És a mágnes igenis VÉGEZ MUNKÁT ő is azt mondja.Tehát vannak a bólogató Jánosok ne sértődj meg de ez vagy te és tényleg ne vedd magadra légyszíves(!!)És vannak a nyughatatlan hülyék akik imádnak kísérletezgetni(ez nem én vagyok mert nincs egyetemi végzettségem,sőt diplomám se)DE én a nyughatatlan őrült tudósokat favorizálom és nekik hiszek.A lényeg h te nagyon szépen megtanultad az egyetemi könyvekből a tananyagot csak sajnos az nem a színtiszta igazságot tanítja.
Hajrá!
Tettél számtalan állítást, nulla bizonyítással! Én nagyon drukkolok neked, sok sikert! :) Mi csak ilyen hülye bólogató jánosok vagyunk, akik nem haladunk előre, de azért hogy, hogy nem, mégis a natúr, hüle fizika halad előre, a tiltott, meghát, tiltott marad, és úgy eldugták, hogy senkisem tud róla, csak mindenki, de azt sem tudja senki :)
Én nagyon drukkolok, de azért mielőtt nagyon mélyen beleéled magad, csináld meg azt a rugós kísérletet, hogy vajon tényleg több energia jön-e ki, mint amennyi bement :)
Ja, meg utolsó kérdésképpen:
És a neten keringő kb hatezer egyéb örökmozgó, meg a hatmillió tervrajz ami különféle blogon van, és tényleg működik, miért nincs sehol? Értem én, én csak bólogatok (meg mértem és kutattunk), de azért akik nem mértek és kutattak (meg nem is bólogattak, kivéve azokra, akik bizonyítás nélkül állítanak youtube videókon) nekik miért nincs?
Egy ilyen géppel pl ingyen lehetne repülni bárhová, hiszen sose állna le a propeller. Sőt, az űrbe is ki lehetne menni könnyedén, korlátlan energiával olyan plazma hajtóművet lehetne csinálni, hogy csak na. De űrbe se járnak.
Pedig én ezeket csinálnám, ha nem bólogató jános volnék, de mondjuk tény ami tény, nekem nem is működött a tiltott fizika (gyanítom ez is olyan mint a vallás - akkor történnek csodák, ha nagyon mélyen hiszek? )
https://www.youtube.com/watch?v=B8ZyrEDYgVI itt elmagyarázza hogy csináld meg.
2.Akkor szted Kisfaludy György szted hülye??
https://www.youtube.com/watch?v=aFfZeKAQH_M keshe..NON PROFIT!!!
Azért nem foglalkoznak vele mert sok az olyan ember mint te aki rálegyint h f@5zság érted már:)?És inkább hisznek egy egyetemet végzett embernek mint nekem akinek diplomája sincs érted már:)?Magyarázd meg az 1. videot ahol magyar emberke demonstrálja arc nélkül persze:) aki ilyet fedez fel azt üldözik de megint nem nézted a kisfaludy vidi elejét..mind1..
De ha te tudod minek az elvén működik építsük meg 200-300eft én adom a pénzt te meg a tudást..Én biztos vagyok benne h működik!200-300eft meg nem nagy összeg ha mégse jön be..
erre azóta se válaszoltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!