Hogyan lehet páraállóvá alakítani szemüvegünket?
Figyelt kérdés
Legutóbb hallottam, ha alkohollal bekenjük a szemüveg felületét, nem fog bepárásodni, ha kintről bemegyünk. Vannak fenntartásaim aziránt, hogy az elpárolgott alkohol, nem igen segít ebben, így előbb rákérdezek inkább fórumban. Esetleg más megoldás?2010. dec. 14. 12:39
1/7 anonim válasza:
Beépített fűtés tuti segít :D
De szerintem az alkohol is jó lehet, legalábbis semmit nem veszítesz vele, ha kipróbálod. Bekened, beteszed egy percre a hűtőbe és kiveszed, meglátod, hogy bepárásodik-e.
2/7 anonim válasza:
Az etilalkohol vízszívó! Azt jelenti hogy a vízet magához vonzza.Miért nem lenne víz a lencsén? És az alkohol pillanatok alatt elpárolog ott maradnak a vízcseppek! Teljesen fals elképzelés!
3/7 anonim válasza:
Be kell nyálazni, a búvárok is ezt csinálják....:)!
4/7 anonim válasza:
Bökj rá a varázspálcával és kiálsd el magad:
-Leperex!
5/7 anonim válasza:
Az én optikusom adott hozzá külön egy erre a célra való folyadékot. Talán neked is ad a tied, ha kérsz tőle.:)
6/7 A kérdező kommentje:
Jól hangzik. De működik is megbízhatóan?
2010. dec. 19. 22:12
7/7 anonim válasza:
Ingyen adta hozzá, ezért azt gondoltam, biztos valami bóvli, de pozitívan csalódtam.:) Nem párásodik azóta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!