Az IQ visszafejlődhet egy emberben pl. a kora, traumái, mentális egészség romlása miatt?
9
Én azt hallottam valamikor (talán biosz órán, régen), hogy új dolgok tanulásával lehet fitten tartani az agyat
Két hete beugrott s facén a Mensa tesz.Ráértem , megcsináltam.
135- ös lett.
Az nem tudom milyen eredmény.81-et taposom - az jó ?
Gratulálok! Persze! Kérdés, hogy mire! :)
Ráadásul én is elkezdtem még pár napja a Mensa tesztet, amely az elején rögtön szólt, hogy a teszt fiatalokra van kalibrálva, ott volt a kor is, nem emlékszem, lényeg, hogy az is volt, hogy ha más csinálja, akkor tán fals eredmény jön ki.
Oké, nem baj, el is kezdtem én is csinálni, de a közepén érdeklődést vesztettem és félbehagytam, pedig érdekelt volna, hogy mennyi az annyi, de az is igaz, hogy fölösleges. És ha nagy? És ha kicsi? Akkor is vszeg nem korrekt az eredmény, mert kinőttem a korcsoportból, amire a tesztet kalibrálták. Sőt, még ha jó is lenne, akkor is irreleváns az eredmény.
Kérdező!
Én is beleuntam ugy 15 perc után a sok ábra meg számkom inációkb, de aztán ugy voltam vele, hogy csak folytatom, mert látni akartam mennyit hülyültem.Sajnos nem tudom mert hogy ez most rossz, vagy jó eredmény?
A google "barátom" talán megmondja!
16
Szerintem a 15-ös idősebb korosztály, nem fiatalabb, szóval nem tiktokozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!