Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Az IQ visszafejlődhet egy...

Az IQ visszafejlődhet egy emberben pl. a kora, traumái, mentális egészség romlása miatt?

Figyelt kérdés

szept. 12. 06:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9

Én azt hallottam valamikor (talán biosz órán, régen), hogy új dolgok tanulásával lehet fitten tartani az agyat

szept. 14. 00:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Van pár kutatás, ami azt erősíti, hogy mozgás nélkül ez a fitten tartás elég csekély, vagy akár negatív. Kell hozzá a fizika.
szept. 14. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Két hete beugrott s facén a Mensa tesz.Ráértem , megcsináltam.

135- ös lett.

Az nem tudom milyen eredmény.81-et taposom - az jó ?

szept. 16. 20:24
 14/18 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Persze! Kérdés, hogy mire! :)

Ráadásul én is elkezdtem még pár napja a Mensa tesztet, amely az elején rögtön szólt, hogy a teszt fiatalokra van kalibrálva, ott volt a kor is, nem emlékszem, lényeg, hogy az is volt, hogy ha más csinálja, akkor tán fals eredmény jön ki.

Oké, nem baj, el is kezdtem én is csinálni, de a közepén érdeklődést vesztettem és félbehagytam, pedig érdekelt volna, hogy mennyi az annyi, de az is igaz, hogy fölösleges. És ha nagy? És ha kicsi? Akkor is vszeg nem korrekt az eredmény, mert kinőttem a korcsoportból, amire a tesztet kalibrálták. Sőt, még ha jó is lenne, akkor is irreleváns az eredmény.

szept. 17. 05:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én is beleuntam ugy 15 perc után a sok ábra meg számkom inációkb, de aztán ugy voltam vele, hogy csak folytatom, mert látni akartam mennyit hülyültem.Sajnos nem tudom mert hogy ez most rossz, vagy jó eredmény?

A google "barátom" talán megmondja!

szept. 17. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Ez, hogy a tiktokfixált majomagy nem enged egy tesztet végigcsinálni, rosszabb, mint 85 IQ alatt lenni.
szept. 19. 06:08
 17/18 anonim ***** válasza:

16

Szerintem a 15-ös idősebb korosztály, nem fiatalabb, szóval nem tiktokozik

szept. 19. 11:05
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Értem én, és mivel azt írta, unta, de folytatta, tkp biztatom, hogy a jelenkor fő vízválasztóján minden bizonnyal a jó irányba sikerült jutnia már előre is, fiatalon.
szept. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!