Lehetséges az, hogy valaki önmagán alkalmaz lobotómiát?
Figyelt kérdés
Vagy azt az ember saját magán nem tudja biztonságosan elvégezni?júl. 10. 12:55
1/5 anonim válasza:
Rosszak a keresőszavak, mert a lobotómia az nem "egészség", "tudomány" és "gyógyítás" téma, hanem elmebetegek által alkalmazott agykárosító sebészeti beavatkozás.
Mellesleg - a fekete humor rovatba helyezés esetére - megemlítem, hogy "Jožo Ráž" szlovákiai könnyűzenész sikerrel elvégzett magán egy ilyesmit, de azt is csak féloldalasan!
2/5 anonim válasza:
Kérdező, tudnál linkelni bárkiről egy cikket, aki lobotómia után meggyógyult és ép és egészséges maradt? Olyan kíváncsi lennék az illetőre meg a történetére.
3/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudok sajnos olyanról aki meggyógyult volna utána, de olyanról sem aki magán végzett volna ilyent.Ezért is tettem fel a kérdést.
júl. 10. 17:56
4/5 anonim válasza:
Kérdező - a kérdés "szellemessége" alapján ítélve már azt hittem, hogy éppen te vagy az első, aki sikerrel megműtötte magát a kérdéses módon - és csak dicsekedni szeretnél!
😆😂🤣
5/5 A nagy Levin válasza:
Olyanról hallottam (ha igaz), hogy valaki kivette a saját vakbelét, de a lobotómia kicsit neccesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!