X0 kérdése:
3 fázisú konnektorba be lehet tenni kisebb áramerősségű dugvillát is?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a konnektor átmérője ugyanakkora, csak a fém érintkezők vastagabbak nagyobb áramerősségnél, tehát a kérdés hogy rendesen érintkezik-e, ha 32 A-es konnektorba 16 A-eset dugnak, 63 A-esbe 32 A-est vagy 16 A-est, 125 A-esbe 63 A, 32 A, 16 A-est. Tudtommal 63 A-től van mágnesrelé vezérlő is, hogy oda ne hegesztődjön amikor bedugják, 32 A-esen tudtommal nincs, nem tudom kompatibilis-e vele. Köszi.jún. 30. 12:53
1/5 anonim válasza:
Minden jelenleg szabványos konnektorba csak az azonos specifikációjú dugvillát lehet bedugni. Ha egy kisebb gépet akarsz csatlakoztatni egy feleslegesen nagy konnektorba, azt egy mérettel felfelé még megengedheted, de adjál arra, hogy a flexi-vezeték bírja a biztosító áramát. A legjobb ha a készüléket külön is ellátod egy rávaló kisebb védelemmel.
3/5 A kérdező kommentje:
2-es: széles lyukba a vékony rúd szerintem belemegy.
jún. 30. 14:58
4/5 anonim válasza:
A lukkör átmérője is más, a 16A-es kisebb,mint a 32A-es. Máshol vannak a tüskék,hogy véletlenül se lehessen eltéveszteni.
5/5 anonim válasza:
Ez a #3 az évszázad legbutább hozzászólása volt, de még sok idő van hátra, lehet, hogy lecsúszik helyezésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!