Mivel lehet klíma nélkül hűvösen tartani egy tetőtéri szobát?
Már tavaly nyáron is átlagosan 30°C felett volt a hőmérséklet, de akkor egy lenti szobába költöztem (bár ott sem volt sokkal jobb), idén viszont erre nincs lehetőségem. 16 éves vagyok saját keresetem nincs, a szüleimnek pedig nincs klímára pénzük. Már most este is 28°C van, és tapasztalatom szerint ez a nyár alatt, csak rosszabb lesz. Próbáltam már az ablak elé sötétítőt rakni, de az sem használ, gyanítom, hogy a meleg a tető felől jön.
Ventilátort próbáltam, de az is csak akkor jó, ha közvetlen rám fújja a levegőt. Azért sem előnyös, mert kisállat van a szobámban, akire nem fújathatom a ventilátort, de különböző hűtési módszerek mellett is úgy tűnik melege van.
Tudtok valami ötletet?
Köszönöm a választ, valakinek még biztos hasznos lesz ez az utolsó, de én azóta már elkezdtem dolgozni, elköltöztem a szülői házból, lett klímám és sajnos tavaly mindkét tengerimalac elment, úgyhogy jelenleg már nem aktuális.
Őszintén szólva teljesen el is felejtettem már ezt a kérdést, csak most feljöttem gyakorira és megláttam, hogy van itt egy válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!