Mi a véleményetek arról, h több orvos, köztük prof. is óva int a Pfizer vakcinától ?
#14: Pontosabban nulla darab, akinek a szakterülete is virológia és-vagy vakcinafejlesztés.
Az orvosi tudomány is igencsak széles terület és ott is előfordult, hogy nem értenek egymás dolgához, de azért ex cathedra nyilatkoznak róla.
Annyira bírom, hogyha nem ugyanazt mondja valaki, mint a többiek, akkor az csak kuruzsló, sarlatán meg nem tudom mi lehet.
Ilyenkor persze számít, hogy milyen doki, tán az is, hogy a vizsgája hányasra sikerült.
Én is úgy szoktam szelektálni a dokik között, hogy ki láthat el, hogy elkérem a bizonyítványát biztos ami biztos :D
"hogyha nem ugyanazt mondja valaki, mint a többiek, akkor az csak kuruzsló, sarlatán meg nem tudom mi lehet."
Ha a szakterületén kívül beszél hülyeségeket, akkor az.
"úgy szoktam szelektálni a dokik között, hogy ki láthat el, hogy elkérem a bizonyítványát biztos ami biztos :D"
Azt hiszem meglepődnél, hogy mi lesz a vége, ha urológussal próbálnál fogat tömetni.
Ahhoz, hogy csináld és hitelesen nyilatkozz róla, kell a szakirányú képzettség, tudás.
De youtube-on mindenki pofázhat hülyeségeket, mert demokrácia van.
Most olvastam amúgy, hogy véget ért a járvány, de csak azoknak, akik be vannak oltva :D Bár orvos nem vagyok, de azt hiszem, hogy nagyon vicces.
Egy járvány vagy véget ér vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!