Derékszögű háromszög befogojanak hanyszorosa az atfogo?
""Nyilván egyenlő befogókra vonatkozott a kérdés."
Sajnos itt a GYK-n nem nyilván. Értelemszerűen, de nem nyilván. :D"
Valoban a gyakorin tobbnyire az ertelemszeru nem nyilvanvalo. Szerencsere ezuttal nem csak trollok gyulekezoje lett a kerdes hanem lett olyan valaszolo is akinek az ertelemszeru egyben nyilvanvalo is, nem azt varta el hogy a valasza elott sszajbaragom neki a kerdest. Koszonom
Nem várt senki szájbarágás, de te is megérted, egy soros kérdésből nem látszik, hogy értelemszerűség miatt hagysz ki infót a kérdésből, vagy kifelejted, vagy esetleg fogalmad sincs, hogy kéne.
Szóval azért nehogy már még mindenkinek szégyellnie kelljen magát, akik a nem értelemszerűen nem, de rosszul feltett kérdés esetén lehetséges B verziót is figyelembe vették, és esetlegesen mindkettőre válaszoltak.
A kérdésfeltevés pongyola volt, értelemszerűséggel ezt nem leeht menteni.
De lásd, megkaptad a választ, tőlem is, A és B verzióra is, értelemszerűen kiválasztod a te verziódra tartozót és örülsz, nem pedig reklamálsz, mikor te fogalmaztál nem egyértelműen.
Egy kérdés pontos megfogalmazása nem szájbarágás, hanem udvariasság a válaszolók felé.
"Nem várt senki szájbarágás, de te is megérted, egy soros kérdésből nem látszik, hogy értelemszerűség miatt hagysz ki infót a kérdésből, vagy kifelejted, vagy esetleg fogalmad sincs, hogy kéne."
Nem is kell latszodnia. Aki tudja a valaszt annak amugy is egyertelmuek ezek a reszletek. Hogy ti trollok hogy offoljátok szet a kérdést az pedig nem szamit, foleg ha kozben meg is van a valasz.
Megkérdem tőled és a kötözködő válaszolótól.
Miért kell bunkónak lennetek?
Mert ez az, bunkóság.
Megadtam a választ a kérdés "értelemszerű" verziójára és a nem értelemszerűre is.
Ez a nemtudomki leírta, hogy "értelemszerűen" mi van.
Én anélkül, hogy bárkit bántottam volna, sem őt, se téged, megjegyeztem, hogy itt az oldalon nem árt felkészülni és úgy válaszolni, hogy amit a hiányos kérdés nyitva hagy, arra is legyen megoldás. És még ezt sem tettem sem hülyézéssel, sem kötözködéssel.
Erre mindketten belekezdtek a köpködésbe.
Hát miért vagytok PARASZTOK?
"foleg ha kozben meg is van a valasz"
Első kommentben én adtam meg, te haddnemondjammi.
"Tessék sürgősen újra átnézni a Pithagorasz-tételt."
Mar itt paraszt voltal, pedig csak nem ertetted ami nyilvanvalo. Megkerdojelezni valaki tudasat csak mert nem ertesz valamit? Ez az ami kimeriti a bunkosag fogalmat nem az ha valaki elmagyarazza neked higy ez az oldal nem ezert van hogy itt kompenzald a kisebbrendusegi komplexusodat.
Most nem értem, min megy a vita...
Kedves anonim válaszoló, te gerjesztetted a vitát, teljesen fölöslegesen... Wadmalac leírta szépen, hogy sok olyan kérdező van, aki annyira suta, hogy még egy kérdést sem tud normálisan feltenni, mi meg sakkozhatunk, hogy "mire gondolhatott a költő". A másik véglet meg te vagy, aki pontosan tudja, hogy mi van a kérdező fejében, és aki ezt nem tudja, az csak hülye lehet.
A "parttalan vitás" résznél pedig látszik, hogy azért kezdtél el kötözködni, hogy önigazolást nyerj. Eléggé surmó dolog, de mindegy.
Ha már szőrszálhasogatás;
"Az 1-es válaszoló gyök 2 -je az egyenlő: 1,4142135"
Szerintem joggal kérdezem; WTF? Legfeljebb kerekítve, de egyenlőség biztosan nincs a kettő között.
Egyébként abban a formában, ahogyan feltette a kérdező a kérdés, a válasz az, hogy az általános jelölésrendszerrel ellátott derékszögű háromszögben a c átfogó az a befogónak c/a-szorosa, a b befogónak pedig c/b-szorosa. Ennél többet nem lehet mondani.
Aztán lehet okoskodni, hogy de ha a két befogó egyenlő hosszú, akkor mi van. Meg ha nagyanyám villamos lett volna, akkor most mi lenne.
A kérdező stílusán is látszik, hogy egy vadparaszt.
Remélem meg tudod válaszolni a viszontkérdésemet;
Mekkora a kör területe?
Nem akarok szájbarágósnak tűnni, úgyhogy nem mondom meg a kör sugarát. Azt majd találd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!