Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen ismerkedni?
Sziasztok, ez az első kérdésem amit írok, nem nevezném kétségbeesettnek a helyzetemet, de érdekelne a véleményetek. Alaphelyzet: nem bírok normális kapcsolatot létesíteni a szebbik nemmel:(
(nem távkapcsolat mert abból volt több is)
Külső: 190 cm felett vagyok, szőkésbarna haj, zöldesbarna szem.
Nem mondom, hogy modellnek való lennék de gnómnak sem érzem magam. Lehet az a baj hogy nincs tesóm, ezért kicsit zárkózott vagyok, éppen ezért nincs sok kedvem clubokba meg partykba menni ahol lehetne ismerkedni...
Mit tanácsoltok?
18 F
Szerintem a legegyszerűbb az ha interneten létesítesz kapcsolatot ha élőben nem mersz lépni.
Vannak bulizos barátaid? Mert velük biztos jó kedvvel el tudnál menni bulikba ott meg kb alap h aki tetszik neked odamész hozza
18/l
Az internetes ismerkedéssel nincs bajom az többször is sikerült, csak általában olyanokkal akik messze laktak tőlem😄
Vannak igen páran, nem vagyok az a nagy bulizós tipus az eddigi tapasztalataim alapján de lehet 1x kipróbálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!