Miért vagyok képtelen személyesen ismerkedni?
Figyelt kérdés
Adódna bőven lehetőség az ismerkedésre az életemben, viszont amint kezdenem kellene valamit, blokkolok és hagyom veszni. De úgy érzem, nem is tudnék hirtelen mit mondani. Elég maximalista vagyok sajnos és magamra veszem, ha valami nem sikerül jól. Másnak hogy megy egyszerűen, hogy megszólítson valakit és fenn is tartsa az érdeklődését?2014. ápr. 1. 19:07
1/6 anonim válasza:
Kezdj el lejárni bulikba és piálj kicsit. Akkor megjön az ihlet. Idővel egyre jobban.
2/6 LeftBehind válasza:
Azért az alkohol eléggé túl van értékelve. Aki józanul nem tud mit mondani, az részegen se lesz jobb. Én is lehetek akármilyen részeg, akkor se vagyok képes csajozni.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem iszom és nem is tervezem. Oka van.
2014. ápr. 1. 19:24
4/6 anonim válasza:
Gyakorlat teszi a mestert. Felejtsdb el azt a tévképet hogy Isten vagy. És fogadd el hogy az emberi létformához hozzátartoznak a hibák, bénázások. Sőt!
5/6 anonim válasza:
#2: nálam ez csak akkor van így ha amúgy szar a hangulatom.
6/6 LeftBehind válasza:
5. Nálam tökmindegy. Múltkor is tök jó hangulatban voltam, be is ittam rendesen, mégse tudtam odamenni a csajhoz aki megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!