Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Képtelen vagyok fiúkkal...

Képtelen vagyok fiúkkal ismerkedni. Reménytelen lennék?

Figyelt kérdés

Pontosabban inkább: képtelen vagyok úgy ismerkedni velük, hogy az egy napnál tartósabb legyen. Eljárok bulizni elég gyakran, általában mindig összehaverkodok új emberekkel, fiúkkal, lányokkal egyaránt, de ezek addig tartanak amíg hajnalban haza nem megyünk. Bejelöljük egymást facen, de amikor felvetem, hogy esetleg menjünk el megint valahova, akkor semmi.

Alapjáraton nyitott embernek gondolom magam, az osztályom szerint értelmes és komoly vagyok, valamint határozott egyéniség (nem tudom higgyek-e nekik vagy sem). A suliban is próbáltam közeledni szimpatikus fiúk felé, de csak elutasításban volt részem.

Kezd idegesíteni, hogy ennyire szerencsétlen vagyok. Szerintetek hol rontom el?

2015. jan. 30. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Kanos üzenetek: 3... 2... 1...
2015. jan. 30. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Egy lány feltesz 1 kérdést és 1 csöves egyből írja ,hogy kanos üzeneteket , privát áradat ,de ennek mi értelme? te faszjoska
2015. jan. 30. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:

érdekes :D

nem túl piásak mikor megismernek aztán tiszta fejjel másképp vélekednek rólad?

velem előfordult pedig a csaj szép volt de nem az én esetem haverok hülyéztek is h miért mondtam nekik ha nektek tetszik akkor gyerünk de nekem nem kell :D

2015. jan. 30. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert ez az igazság. :D
2015. jan. 30. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert bamba vagy kérdező. Nincs benned erő. Hiába veted fel, h mennél máskor máshova. Legyél határozott, hogy na este 8-ra ott vagyok nálad. Aki eredményt akar elérni, az törekvő, határozott, nem tűr töketélenkedést. Ne legyél beszari.
2015. jan. 30. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy buliban megismerkedett lánnyal én se szívesen akarnék túl mély barátságokat kötni. Amúgy az, hogy valaki nyitott, nem feltétlenül erény. Most képzeld el azt, hogy van egy fiú, aki tetszik, de csak azt látod, hogy napi szinten kb. 90 lánnyal beszélget, mosolyog, poénkodik. Te mernél kezdeményezni, hinnéd, hogy tök jó lesz vele minden, képes lennél elfogadni, hogy más is létezik számára, nem csak te? Legtöbb fiút szerintem ez tartja távol, hogy nem is látják, hogy lehetnének neked több, mint egy barát, akivel lehet jókat szórakozni.

Nem érdemes ezen stresszelni, majd jön valaki, aki nem mond nemet.

2015. jan. 30. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, beszélgethetünk :)

21f, bp.

2015. jan. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!