Miért vagyok képtelen ismerkedni? Hol lehet a gond?
Sziasztok!
Átlagos tucat kérdésnek tűnhet, de meg vagyok ijedve.
Idén kezdtem a gimit, új közeg, millió új arc, új srácok.
Eddig mindig a béna srácok estek belém, én pedig kedvesen a barátjuk maradtam.
Talán azt vártam a sulitól, hogy belépek az ajtón és rögtön lesz valakim.. nem tudom.
Akárkivel kezdek el beszélgetni, valahogy sose lesz több.
A barátnőim szerint szép vagyok, de persze, ez a sablon amit a barátnők mondanak.
Nem vasalom a hajam, gödör fürtökre lehetek büszke, amit millión dicsérnek. 'Ragyogó' szemeket birtoklok, azt hiszik műszempillám van. A körmömre műkörmöt hisznek.
Alacsony vagyok, jó az alakom. Szóval rendben vagyok. Azt hiszem.
Mégis... mintha taszítanám a pasikat...
Olyan rossz nézni, hogy körülöttem annyian boldogok, én pedig csak kallódok...
Mi lehet a probléma velem?
Sokat nevetnek rajtam, de nem vagyok az a bohóc típus, szeretek olvasni, szeretem a romantikus dolgokat, a horrort nem bírom, nem vagyok prűd, könnyűvérű sem, plázázni gyűlölök, nincs rajtam 6 tonna vakolat...
Szerintetek? Min változtassak? Mit tegyek?
(Volt már kapcsolatom, egy évig tartott, de aztán balul sült el egy harmadik fél miatt)
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
Egy kétségbeesett gimis lány.
felejtsd el hogy nincs pasid, és aztán majd lesz pasid :D
én pl leszarok mindent és mindenkit, ki mit gondol vagy mit ilyesmi, pedig gondolatolvasó vagyok :)
Nem hiszem. Pattanásos, olyan magas mint én, gyerekes.
Nem az álompasit keresem... nem George Clooney kell..
Jajj de gyerek vagy még. Persze ezzel nincs gond 15 évesen.
Attól még, hogy jól nézel ki, nem leszel feltétlenül vonzóbb a srácoknak, max egy dugás erejéig. Ahhoz, hogy egy srácot megfogj hosszútávon valamivel, ahhoz ennél több kell. Sokkal.
14 éves vagy, és már volt egy egy évig tartó kapcsolatod? Nem mondom,korán kezdted... Lekésni minden esetre semmiről nem fogsz,ha most nincs fiú az életedben.
És a legfontosabb: nehogy változtatni akarj a karaktereden, hogy vonzóbb legyél! Mindig légy hiteles, önmagad, csakúgy lehet igazi kapcsolatot kialakítani.
39n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!