Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuperlikeolt, de nem ír?
1. Az első gondolatom, hogy véletlenül húzott jobbra esetleg FAKE hiszen annyira szépnek találtam, hogy neki adtam a super likeom.
2. Az én tinderezésem: Összematchelek kb. 10 lánnyal. Utána belegondolok hogy kapják a napi 20-30 üzenetet nekem meg nincs semmi frappáns nyitó üzenetem ezért megsem próbálom. Törlöm a fiókom pár hét múlva újra regelek és eljátszom ugyanezt.
És hogy miért ? Eddig 6 lányra írtam rá. Az összes beszélgetés úgy nézett ki hogy amíg kérdezgettem addig válaszoltak ahogy kifogytam a kérdésekből meg is szakadt az egész. Semmi vissza kérdezés semmi érdeklődést nem mutattak :D
A lányok a tinderen azok... Teljesen kiírtják a pasik udvarlási "ceremóniáját" és önbecsülését. Ez egészet saját maguknak köszönhetik!
Kedves kérdező egyszer regisztrálj be álprofillal egy teljesen hétköznapi pasiként és próbálj randira hívni egy teljesen átlagos lányt és rögtön megérted miért olyanok a pasik amilyenek. Azt is írd bele hogy mérnök vagy van rendes munkát és nem dohányzol meg nem iszol + komolyak a széndékaid.
1.
A pasinak nagyon kevés match jön össze mivel a lányok iszonyatosan válogatósak. Egy kisebb városban jó ha megvan éves szinten a 10-50 match. Kb mindenkit jobbra húznak mivel randizni szeretnének. Néha néha valaki vissza is jelöli őket a pasi ráír a csajra majd... Nem történik semmi :D
2.
A csajok közül rengetegen nem írnak vissza. Csomóan csak szórakozásra egónövelésre vagy instagramm követők szerzésére használja.
3.
A pasik tovább próbálkoznak más lányoknál de mivel ott is kb ugyan az a helyzet így egy idő után kiégnek.
4.
Akit nagy nehezen sikerül randira elhívni több hetes vagy hónapos kitartó chatelés után (mivel a csajokat folyamatosan szórakoztatni kell különben lelép) az randi után vissza sem ír vagy közli hogy "nem így néztél ki a képeken" így az iszonyatos erőbefektetés köddé válik egy pillanat alatt.
5.
Szinte minden chatalés ugyan olyan... Ha van olyan lány aki vissza is ír azt folyamatosan "faggatni" kell. Ha nem teszel fel neki kérdéseket vagy nem szórakoztatod akkor a csaj semmit sem fog írni. Önmaguktól nem fognak beszélgetni nem tesznek fel kérdéseket ha te nem és megkeresni sem keresnek soha és szinte sohasem írnak elsőnek.
6.
Nos a fent felsorolt 5 pontot szorozd be azzal hogy valaki hónapokat vagy éveket tölt el ezzel a procedúrával. HÁT PERSZE HOGY KIÉGNEK A PASIK :D Így utána már csak van hogy bejelölik a lányokat van hogy szuperlájkolak de nem írnak mivel tudják hogy úgyse lesz belőle semmi sem mert a lányoknak semmi sem elég jó. Megjegyezném még a "bányarém" csajok is sokszor olyan magasan hordják az orrukat hogy csak na. Nagy zűr van a fejekben....
De teszteld csak le kedves kérdező sokat lehet belőle tanulni ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!