Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mit kéne tennem? Én sem tudom, mit szeretnék.
16 éves lettem nemrég, még sosem voltam szerelmes, nem volt kapcsolatom. Lány vagyok. Nem is nagyon nézegettem a fiúkat, nem foglalkoztam ezzel. Az már megvolt, hogy rajongtam sztárért, de komolyabban ez sem. Egyszerűen nem tudom elképzelni az életemet egy kapcsolatban. Hogy milyen lenne. A velem egykorú fiúkkal meg főleg nem. Kb a 20 év körüliek jöhetnének szóba kinézet alapján, bár lehet hogy egy kicsit van apakomplexusom is. Pedig van apukám, itt van, jó a kapcsolatunk. De nyilván nem fogok nálam 4-5 évvel idősebb pasikkal kavarni. De egyszerűen mintha nem vágynék rá. Amúgy abszolút koránérő vagyok, mentálisan is és testileg is (nem voltam még 11 mikor először megjött).
Szóval ez normális szerintetek? Kb az összes osztálytársamnak volt már kapcsolata, vagy álmodozik valakiről. Engem meg csesztetnek a barátnőim, hogy biztos van valaki, csak nem mondom, meg hamis pletykákat terjesztenek, hogy bejön egy osztálytársam. Pedig egyáltalán nem.
Meg hát félek attól, hogy lehet a suliban név nélkül levelet írni valakinek, megcímezni, és betenni egy dobozba, majd ezt kiosztják. Én nyilván nem írok, de mi van ha kapok? Nem érzem hogy készen állnék elkezdeni beszélgetni egy fiúval vagy hasonló.
Ne érezd ezt kötelezőnek, csak mert van pár hülye tyúk körülötted, aki az első random p#csnek letolja a bugyit.
A tinédzserkor pont arról szól, hogy megtaláld magad és rájöjj, h ki akarsz lenni felnőtt korodban. Hidd el, hogy ha eljön az idő, akkor úgy is tudni fogod.
Én ennyi idősen aszexulais voltam...azt hittem, hogy velem van a baj, de csak későn érő típus vagyok.
Ha a sokadik szar kapcsolaton leszel túl,akkor visszafogod sírni a ezeket az időket. :)
Lányként nem lehet elég későn kezdeni, fiúként meg nem lehet elég korán...
Majd lesz kapcsolatod, ha találsz megfelelő alanyt, nyugi!
Majd ha eljön az ideje, akkor tudni fogod, hogy mit szeretnél.
Egyébként 4-5 év nem egy borzalmas korkülönbség. A feleségem 18 volt, amikor összejöttünk én akkor voltam 25. Ennek már 11 éve. :)
+4év semmi, (de még 10 se plane késöbb majd) ez nem apakomplexus az ott kezdődik h +25-30év szoval mintha az apád lenne
az hogy mások mit csinálnak és mit sem 16évesen az pont az ő dolguk, csak azért h legyen alapon baromság párkapcsolatban lenne
majd ha te úgyérzed hogy kell valaki és meg is tetszik valami akkor majd lesz belőle valami addig felesleges ezen kattogni
valaki már 13évesen dugatja magát mert nekik erre van igényük, neked meg arra ami most van veled
te döntöd el h neked mi és mikor a megfelelő nem mások
szoval igen normális, és semmit se kéne tenned ha neked ez per pillanat így jó majd ez nem verseny vagy olyan hely ahol másoknak kellene megfelelned
divatbol csinálni meg elég gáz aztán csak szorakozni a másikkal unalombol..
nem csak te sokan mások is vannak így, ezzel a témával
f31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!